"Patriot Paow" med Paulina Danielsson är den hetaste bilden den här veckan.
1 av 4
"Patriot Paow" med Paulina Danielsson är den hetaste bilden den här veckan. - Foto: PRIVAT
Isabelle Strömberg tog hem en välförtjänt andraplats för den här avslutningsklänningen. Söt!
2 av 4
Isabelle Strömberg tog hem en välförtjänt andraplats för den här avslutningsklänningen. Söt! - Foto: PRIVAT
Andreas Wijk landade på tredje plats. Här utanför Kanal 5:s junifest. Stilig!
3 av 4
Andreas Wijk landade på tredje plats. Här utanför Kanal 5:s junifest. Stilig! - Foto: PRIVAT
Veckans snyggaste bild.
4 av 4
Veckans snyggaste bild. - Foto: Privat

Veckans snyggaste bloggare

Vädret blir allt varmare - och bloggosfären fullständigt svämmar av snygga bilder. Därför vill vi kora veckans snyggaste bloggbilder. Dessutom har du chans att vinna en signerad affisch av den snyggaste bloggaren - varje vecka på Nyheter24.


Bubblare

Juryn utsåg också två andra bloggare.

Andra plats: Isabelle Strömberg
Tredje plats: Andreas Wijk

Det har varit en tuff vecka för de tävlande. En noggrann jury har satt den svenska bloggosfären under lupp och granskat varenda bild som storbloggarna laddat upp under veckan.

Konkurrensen har varit stenhård.

Till sist kunde expertjuryn meddela Nyheter24:s nöjesredaktion resultatet, en högst subjektiv sådan.

Paulina "Paow" Danielsson har den överlägset snyggaste bilden i bloggosfären denna vecka. Vi väljer att kalla konstverket, för det är precis vad det är, för "Patriot Paow" som var Paulinas hyllning till Sverige på nationaldagen när hon befann sig i turistparadiset Magaluf.

Och vilken hyllning. I en mycket avslöjande klänning får vi se mer än bara den svenska flaggan på en brunbränd hy - och hennes blick kan få vem som helst att falla pladask!

Tycker du också att bilden är snygg? Nu kan du vinna "Patriot Paow" i form av en affisch, exklusivt signerad av Paulina själv! Det enda du behöver göra är att mejla namn, postadress och telefonnummer till hetastebloggaren@nyheter24.se. Om du har tur drar vi just ditt namn och du får ett konstverk värt namnet hemskickat till dig nästa tisdag då vinnaren utses.

Om du till nästa vecka vill nomiera dig själv, en vän eller en storbloggare mejlta till hetastebloggaren@nyheter24.se.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.