Magdalena Graaf.
Magdalena Graaf. - Foto: Pascal Engman / Nyheter24

"Tänk att vakna upp med en skäggig Carola"

Vilka frikort vill de svenska kändisarna ha? Nyheter24 vet. Varje torsdag ger vi dig en inblick i celebriteternas våta drömmar. Nu har det blivit dags för...


Frikort?

Ett frikort är ett skämtsamt begrepp inom sexuella relationer. Den du vill ha ett frikort till är någon du skulle vilja ha möjlighet att ligga med - trots att du är i ett förhållande!

Varje torsdag berättar svenska kändisar för Nyheter24 om sina frikort.

... Magdalena Graaf! Vilken svensk kändis skulle du vilja ha ett frikort till?

– Jag tycker inte att det finns någon riktig heting i Sverige. Plus att jag är riktigt nöjd och lycklig över det jag har hemma. Men måste jag välja ett svenskt frikort så skulle det bli en het trekant med Christer Lindarw och Lasse Flinkman i drag. Tänk dig att vakna upp lite bakfull "dagen efter" med en skäggig Carola Häggqvist och en morgonrisig Victoria Silvstedt som letade efter sin peruk bland fimpar och flaskor.

- Grabbar! Kaffe eller te? Haha!

Vem av Hollywood-kändisarna skulle du vilja tillbringa en natt med?

– Hjälp! Jag ansökte om just detta frikortstillstånd av sambon förra veckan, men fick avslag! The Rock är min hemliga Hollywood-dröm! Klumpigt gullig på ett sexigt sätt. Jag fick tyvärr nöja mig med John Cleese!

– Men jag får kanske skylla mig själv, som bara gav min andra hälft ett alternativ... Rosanne Barr!

Bland de döda finns det en som Magdalena Graaf skulle vilja återuppliva för att rulla runt i sänghalmen med.

– Jag är lite småkär i Ayton Senna, efter att ha sett en dokumentär om honom på bio. Honom skulle jag ge "mun mot mun" i en hel vecka.

Och vem vill du absolut aldrig rulla runt i sänghalmen med, trots att jag skulle dra fram en kniv?

– Det förgångna. Men skulle jag välja en sort? Då skulle det bli alla poetiska flottiga och surt luktande pretentiösa södermalmsmusiker med svarta tajta jeans, skinnjacka, rödvinsfärgade gaddar och en svår blick...Hjälp! Det finns så många, men MÅSTE jag välja EN så skulle det bli Bob Dylan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Jannok kan få novellpris

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

2 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.