1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
3 av 4
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
4 av 4
- Foto: All Over Press.

Efter bråken - Montazami hyllar Anna Anka

Det hör inte till vanligheterna att man hör hollywoodfruarna Maria Montazami och Anna Anka peppa varandra. Men efter år av dispyter vill Montazami nu skapa fred, och hyllar Anka.


Best of Ankan

Det är svårt att inte tycka om Anna Anka - särskilt efter följande citat:

"Ja, det känns helt underbart att jag är singel, kolla vad snygg jag är. Nu kan jag gå ut och pöka, jag har inte fått ett ordentligt pök på sju år."

– Anna Anka efter skilsmässan med maken Paul Anka

"Det är klart att en hustru ska tillfredsställa sin man, vill han bli avsugen varje morgon är det en kvinnas skyldighet att göra det."

– Anna Anka berättar om sitt förhållande

"Här håller inte mammorna på och tjatar på sina döttrar om utbildning och om att gå till college, utan om att hitta en idrottskille eller en kändis! Är det inte underbart?"

– Anna Anka om att bo i USA

"Det är ju spännande att vara gift med en kvinna som har samma kvinnosyn som Osama Bin Laden."

Henrik Schyffert i Skavlan 2009

Den före detta hollywoodfrun Anna Anka gör just nu stor succé i Norge med norska Let's Dance, något som forna kollegan Maria Montazami nu - något förvånande - gläds med.

- Jag är glad för hennes skull. You go girl, säger Maria Montazami som en hälsning till Anna Anka när Nyheter24 når henne.

Montazamis hyllning är något uppseendeväckande, då hon tidigare legat i luven med just Anna Anka.

– Jag har i alla fall ingen gnatig, tjatig och skarp röst som ilar i öronen. Tänk att vara gift med en sån och lyssna på det dag ut och dag in, har Montazami tidigare skarpt sagt till Extra om Anka.

Men nu tycks det alltså som att de båda stjärnorna har grävt ner stridsyxan och istället satsar hårt på att bygga sina varumärken. De senaste åren har de båda medverkat i flera teveshower och reklamfilmer.

"Får absolut toppservice"

Anna Ankas reklamfilm för Coop i Norge har gått hem hos de norska konsumenterna, liksom Maria Montazamis Ving-reklam här i Sverige.

Runt den 19 oktober kommer Maria Montazami tillbaka till Sverige för att medverka i ett ännu okänt teveprogram - en vistelse hon ser fram emot.

– Jag får absolut toppservice när jag är i Sverige, förklarar hon.

/
/
/
/
TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...