Advokaten: "Så vet vi att Bieber är pappa till barnet"

Publicerad 2011-11-07 14:24
  • BILD 1 av 3
    Foto: Faksimil Global Grind/All over press Hollywood, Mariah Yeater, Justin Bieber, Selena Gomez, Barn, kändis, kärlek
  • BILD 2 av 3
    Foto: All over press Justin Bieber, kändis, Barn, Hollywood, kärlek, Selena Gomez, Mariah Yeater
  • BILD 3 av 3
    Foto: All over press kändis, Mariah Yeater, Selena Gomez, Hollywood, Justin Bieber, kärlek, Barn

Mariah Yeater påstår att Justin Bieber är pappa till hennes barn, nu får hon stöd. – Finns trovärdiga bevis, avslöjar den unga kvinnans advokat.

USA. 20-åriga Mariah Yeater hävdar att Justin Bieber, 17, gjort henne gravid bakom scenen på en av popstjärnans konserter. För tre månader sedan födde hon den bebis som hon nu kräver underhåll för genom en stämningsansökan.

I en intervju med CNN berättar Yeaters två advokater mer om de påstådda bevisen för att popstjärnan skulle vara pappan.

– Under den relevanta tidsperioden hade hon inte sex med någon annan och därför vet vi att Bieber är pappa till barnet, säger en av advokaterna och berättar mer.

– Vi behöver faderskapstestet för att verifiera det vetenskapligt till hundra procent och det är det vi ber om för tillfället. Det är blygsamt begärt, vi begär inte pengar, vi behöver bara att han tar sitt ansvar och tar faderskapstestet.

"Slet av mig kläderna"

Varför Mariah Yeater avslöjat så många detaljer kring den påstådda sexakten, som att popstjärnan ville slita av henne kläderna, inte använda kondom och att det var hans första gång, förklarar även advokaterna i den pressade intervjun.

– Vi har ett ansvar att visa upp trovärdiga bevis, under ed, och det var viktigt för oss att vi hade alla detaljer och fick dem korrekt och verifierade av vår klient (Mariah Yeater red.anm). Vi ville vara så tydliga som möjligt med det här mötet och vi kände att det var vårt ansvar som advokater att se till att vi fick ut rätt infomration.

Fängelse

Att följden kan bli fängelse för Mariah om hon ljuger ska hon enligt advokaterna vara väl medveten om. De nämner även att de har bevis som ännu inte läckt ut till media.

– Det finns trovärdiga bevis som kommer att visa att han är pappa till det här barnet, säger en av advokterna till CCN.

 

Se intervjun med de två advokaterna här:

 


KOMMENTARER

Fler nöjesnyheter