Sara Leal, som även fastnat på bild med Ashton i ett hotellrum.
1 av 3
Sara Leal, som även fastnat på bild med Ashton i ett hotellrum. - Foto: FAKSIMIL THEDIRTY
Ashton Kutcher och Demi Moore har förmodligen haft lyckligare dagar än deras sjätte bröllopsdag.
2 av 3
Ashton Kutcher och Demi Moore har förmodligen haft lyckligare dagar än deras sjätte bröllopsdag. - Foto: All over press
Ashton Kucthers älskarinna Sara Leal talar ut.
3 av 3
Ashton Kucthers älskarinna Sara Leal talar ut. - Foto: Svanpix/AP Photo/Evan Agostini

Kutchers älskarinna: "Han var snygg och jag korkad"

Nu hävdar Ashton Kutchers påstådda älskarinna att hon aldrig var ute efter uppmärksamheten hon fick. Tvärtom ska hennes liv ha blivit sämre efter natten med Kutcher. Nu berättar hon om tiden efter skandalen.


Det före detta äktenskapet

Kutcher och Demi började att dejta varandra 2003 och gifte sig sedan två år senare.

HOLLYWOOD. Det var i slutet av september som Ashton Kutcher, 33, anklagades för att ha varit otrogen mot sin dåvarande fru Demi Moore, 49, på deras bröllopsdag. Det efter att den unga blondinen Sara Leal, 22, påstått att hon haft sex med Kutcher på ett hotellrum.

Leal berättade sedan öppet om den påstådda affären i flera tidningar och strålkastarljuset riktades genast mot skönheten från Texas. Nu, flera månader senare, hävdar Leal att hon aldrig var ute efter någon uppmärksamhet och att tiden i rampljuset snarare förstört hennes liv.

"Han var en snygg kille"

– Jag hade ingen aning om vad jag gav mig in i. Det kan ha verkat som om jag bad om det, men det gjorde jag inte, säger Sara till Fox News och fortsätter:

– Han var en snygg kille och jag var korkad. När folk säger till mig, "jag fattar inte att du gjorde det," vill jag bara svara att de flesta 22-åriga flickor i min situation skulle ha gjort samma sak.

Efter skandalen ska Leal ha blivit sparkad från sitt jobb samt blivit ovän med sin bästa vän och pappa. I intervjun berättar hon även om flera jobbiga telefonsamtal hon tvingats ta emot.

Visste inte att Kutcher var upptagen

Leal hävdar att hon aldrig visste att hennes romans för kvällen varit gift - i sex år.

– Jag tittar inte på teve och jag läser väldigt få tidningar. Det slog mig aldrig att han kunde vara gift.

Demi Moore ansökte om skilsmässa från Kutcher i slutet av november. Paret har ännu inte givit någon officiell anledning till uppbrottet.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.