Paulina "Paow" Danielsson erkände för ett tag sedan för sina läsare att hon har tagit droger nästan vardagligen. Nu menar hon att hon varit ironisk.
1 av 4
Paulina "Paow" Danielsson erkände för ett tag sedan för sina läsare att hon har tagit droger nästan vardagligen. Nu menar hon att hon varit ironisk. - Foto: Privat
Alexandravar den första att uttrycka missnöje.
2 av 4
Alexandravar den första att uttrycka missnöje. - Foto: All Over Press/Eero Hannukainen
Kissie som bojkottat media.
3 av 4
Kissie som bojkottat media. - Foto: All Over Press/Eero Hannukainen
Här visar Alexandra upp ett svullet ansikte i bloggen. Hennes operationer har skapat många rubriker det senaste året.
4 av 4
Här visar Alexandra upp ett svullet ansikte i bloggen. Hennes operationer har skapat många rubriker det senaste året. - Foto: Faksimil Kissies.se

"Vi är trakasserade av media"

Viktras, droger och uthängningar skapar dagligen rubriker. Bloggarna får ta allt större plats i media - men nu säger de ifrån.


Bloggmaffian

"Kissie" och "Paow" i all ära - men har du koll på Sveriges nya bloggmaffia? Om inte, kolla in den här!

Det råder inget tvivel om att bloggarna är de nya kändisarna. De senaste åren har bloggare, som före detta provokativa Kissie, skapat fler rubriker än veteranerna i nöjesbranschen.

Alexandra "Kissie" Nilssons chockerande operationer och viktras samt Paulina "Paow" Danielssons erkännande gällande droganvändning har fått många att inse att åsiktsmaskinerna i den virtuella världen har tagit ett steg längre i sina utsvävningar.

I slutet av november lät Kissie, via bloggen, meddela att hon bojkottar media - och nu ställer sig även Danielsson i medieskugga, det efter att hon menat att media förstorat hennes drogvanor.

"Jag har valt att inte kommentera det innan, men kom igen, hur ska jag kunna sitta med min familj och äta julmiddag sen", skriver hon i bloggen.

"Jag var ironisk"

I sitt inlägg ryter den 18-åriga bloggaren ifrån och menar att hon inte alls varit i något missbruk och att hon tidigare varit ironisk.

"Tungt drogmissbruk? Varför, jag är 18 år? Tack för det. Jag har varit ironisk, jag har inte varit i något missbruk. Jag är ung och jag har testat och prövat mig fram. Precis som alla andra, bara att jag har en massa viktigpettrar som ska kommentera och lägga sig i", skriver hon.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

2 timmar sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.