Missfallet tar hårt på Selena Gomez.
1 av 3
Missfallet tar hårt på Selena Gomez. - Foto: All over press
Pojkvännen Justin Bieber.
2 av 3
Pojkvännen Justin Bieber. - Foto: All Over Press
Hon väntade sig ett syskon - men sorgebeskedet vände upp och ner på hennes värld.
3 av 3
Hon väntade sig ett syskon - men sorgebeskedet vände upp och ner på hennes värld. - Foto: ALL OVER PRESS

Gomez förkrossad efter missfallet - familjen i chock

I en månad har Selena Gomez, 19, väntat på tillskottet till familjen. Hon var lyckligast på jorden - men på lördagskvällen kom sorgebeskedet: Missfall.


Selenas kris

Selena Gomez, 19, har haft en höst som kantats av skandaler och bekymmer.Mest minnesvärt är kanske förhållandekrisen mellan henne och popfenomenet Justin Bieber, 17.

Det började redan i somras när paret tog en paus. Redan innan uppbrottet hade paret haft det svårt. Allra tydligast blev det när Selena fryste ut sin pojkvän.

Paret återförenades - men i november bröt helvetet loss. Justin Bieber förföljdes av otrohetsanklagelser och påstås vara pappa till ett barn. Än är ingenting bevisat, men anmälan från Mariah Yeater, den påstådda mamman, är tillbakadragen.

För tre veckor sedan tillkännagav sångerskan Selena Gomez att tillskott väntades i familjen. Mamma Mandy väntade barn - och äntligen skulle Selena Gomez få ett syskon.

Men babylyckan varade inte länge. Enligt tidningen E! har mamman drabbats av ett missfall.

Beskedet slog hårt mot 19-åringen som i flera intervjuer pratat om att vara det enda barnet. När förhoppningen om att bli storasyster växte inom henne var hon glädjefylld.

Krisen påverkar julen

"Jag är den lyckligaste tjejen på jorden", twittrade stjärnan i samband med att hon offentliggjorde nyheten.

Men nu har lyckan omvandlats till en tragedi. Krisen växer inom familjen och Selena Gomez tvingas styra om planerna inför julen. En talesperson för popstjärnan förklarar att hon ställer in två av sina julkonserter med hänvisning till en "familjekris".

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!