1 av 12
- Foto: All Over Press
2 av 12
- Foto: All Over Press
3 av 12
- Foto: All Over Press
4 av 12
- Foto: All Over Press
5 av 12
- Foto: All Over Press
6 av 12
- Foto: All Over Press
Den forna supermodellen Janice Dickinson är klar för svenska "Top Model". Här bjuder hon - tack vare rejäla mänger plastmaterial - på freak show under ett nattklubbsbesök i New York. Tur i alla fall att hon fick tag i en klänning i rätt storlek.
7 av 12
Den forna supermodellen Janice Dickinson är klar för svenska "Top Model". Här bjuder hon - tack vare rejäla mänger plastmaterial - på freak show under ett nattklubbsbesök i New York. Tur i alla fall att hon fick tag i en klänning i rätt storlek. - Foto: All Over Press
8 av 12
- Foto: All Over Press
9 av 12
- Foto: All Over Press
10 av 12
- Foto: All Over Press
Förutom Janice syns även Izabella Scorupco frekvent i programmet, då hon är programledare tillsammans med...
11 av 12
Förutom Janice syns även Izabella Scorupco frekvent i programmet, då hon är programledare tillsammans med... - Foto: All over press
...superstylisten Jonas Hallberg.
12 av 12
...superstylisten Jonas Hallberg. - Foto: All over press

Plastikpuman Dickinson till svenska "Top Model"

"Top Model Sverige" får i år celbert besök av ingen mindre än juryesset Janice Dickinson, känd från "America's Next Top Model".


Män med smak

Silikonmissbrukaren Janice Dickinson har ett gediget cv av män hon dejtat:

Bicepskungen Sylvester Stallone, rockstjärnan Sir Mick Jagger, den kungliga partyprissen Prince Albert II, svenskhunken Dolph Lundgren, skådisen Liam Neeson och tuffingen Bruce Willis

Ingen kan ha missat hennes fylliga läppar eller onaturligt yppiga barm. Eller det faktum att hon är en vass och rak domare i "America's Next Top Model". Nu tar Janice Dickinson med sig sin framfusiga attityd och drar över Atlanten - till kalla Sverige.

Här blir Janice en av gästdomarna i den svenska tappningen av "Top Model", som sänds på TV3 med början på tisdag. Förutom Janice får jurybordet ständigt sällskap av den före detta Bond-bruden Izabella Scorupco och Hollywood-stylisten Jonas Hallberg.

Har du sett Janice i sin fulla potential? Om inte, bläddra i bildspelet ovan för att följa med modelldomaren på en blöt utekväll!

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.