Kändisarnas saftiga sexskandaler

De dras ut ur de hemligaste av vrår. Kändisarnas saftiga sexskandaler.


Det är svårt det där med sex. Hur fina i kanten kändisarna än tycks vara, verkar det i slutändan vara en rämnande fasad. Stjärna efter stjärna har fallit för frestelsen. Att spela in en sexvideo, ta nakenbilder, begå sexbrott. Men synden straffar sig. Nyheter24 listar de värsta sexskandalerna 2008.

9. Miley Cyrus:

Ganska oskyldiga bilder på tonårsstjärnan läckte ut på nätet när någon hackade hennes dator. Blöt t-shirt, tajta trosor och kåt ansiktsuttryck. Hade det inte varit för hennes miljoner fjortisfans och helylleimage, hade Miley Cyrus säkert klarat sig undan. Nu blev det istället skandal.

8. Amy Winehouse:

Alla har väl gjort det någon gång. Och de som inte har det drömmer väl om det. Ha sex på en offentlig plats alltså. Något som sångerskan Amy Winehouse fick uppleva när hennes make Blake Civil-Fielder besökte henne på sjukhuset. Inlagd för överdos av både knark och alkohol, hade Amy dock kraften att köra en omgång. På sjukhusbädden med en påtänd förrymd make. Kan det bli hetare? Svar ja.

7. Vanessa Hudgens:

Vanessa var Disneystjärnan vars karriär sköt mot skyn som en raket. Att då skicka nakenbilder på sig själv över internet är väl kanske inte så smart. I motsats till Miley Cyrus, vågade Vanessa Hudgens gå hela vägen ut. Bilderna var tänkta att ses av Zac Efron och endast Zac Efron. Men som vanligt hamnade de snart i händerna på en hackare som spred de över internet. Dessa kändisar och deras dataskydd.

6. Levi Johnston och Bristol Palin:

Att bli på smällen när man är 17 är väl kanske inte så smart. Att bli på smällen vid den åldern och i synnerhet när din mamma är republikanernas vicepresident-kandidat, ja det är illvilligt. Åtminstone måste tanken ha slagit Sarah Palin när hennes 17-åriga dotter Bristol Palin blev gravid efter en halmomgång med Levi Johnston. En kille som hon dejtat i ett år. Vad hände med avhållsamhet? Gud? Och äktenskap? Den politiska skandalen var ett faktum. Fortfarande har ungdomarna inte gift sig.

5. Hulk Hogan:

WWF:s egna hulk - Hulk Hogan - var gift i 24 år innan det började klia i brallan. Den musklige 54-åringen började vänstra. Men inte med vem som helst utan med dottern Brooke Hogans bästa kompis. Håll det inom familjen med andra ord. Att väninnan sedan visade sig vara en kopia av hans egen dotter gjorde det hela än mer skrämmande. Men i slutändan slog det hela tillbaka. Otroheten upptäcktes. Frun Linda Hogan begärde skilsmässa. Och nu verkar det som att Hulk Hogan får betala ett riktigt fett underhåll.

4. David Duchovny:

När folk påstod att sexserien Californication var en biografi på Duchovnys liv, var det ingen som skämtade. Som sin sextörstande karaktär visade sig skådespelaren David Duchovny nämligen ha ett sexmissbruk. Ett missbruk som föranledde hans otrohet mot frun Tea Leoni. Som om inte det var nog var han en flitig porrsurfare. Tea Leoni begärde skilsmässa. Hemligheten kom ut. Skandalen var ett faktum.

3. Madonna och A-rod:

De påstår att de inte har legat med varandra. Men det mesta pekar mot att de just har det. Inte minst av att både A-rod och Madonna skiljer sig ungefär samtidigt. Som Nyheter24 skrivit tidigare träffades de redan när de var gifta på var sitt håll. A-rod brukade smyga upp till Madonnas taklägenhet i New York och stanna i flera timmar. Otrohet på hög nivå bokstavligen. Nu när de båda är fria från sina respektive, verkar det som att intresset har svalnat.

2. Sienna Miller och Balthazar Getty:

Ingen sexaffär har väl fått så mycket uppmärksamhet som den här. När bilder Sienna Miller satte tänderna i Batlhazar Getty. Han gift. Hon notorisk äktenskapssabotör. En perfekt duo alltså. Medan Gettys fru satt hemma med barnen åkte miljardären på snusksemester med sin älskarinna Sienna. Medierna fick nys om historien. Balthazar Gettys stämplades som otrogen mansgris och Sienna Miller som slampa omdöpt till "Sluttyenna". Sexskandalen var där för att stanna.

1. Tito Beltran:

"Den kåte lille chilenaren" som han kallades av sina kollegor, visade sig vara av hårdare virke än så. Brottsligare virke kanske ska tilläggas. Under rättegången i år kom det fram en hel del obehagliga uppgifter. Tito Beltran hade inte bara varit otrogen mot sin fru Jenny Beltran, han anklagades också för våldtäkt och pedofili. Något han också dömdes för. Två och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit en 18-årig flicka och dessutom ha sexuellt utnyttjat en sjuårig flicka. Årets svenska rättsskandal gav de flesta kalla kårar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.