Mest lästa

Gunilla Persson har pojkvän: "Folk vet vem det är"

Fitnessprofilen Sara Dahlström är död – blev 31 år gammal: "Kämpade in i det sista"

Influencern och träningsprofilen Sara Dahlström har dött. Hon blev 31 år gammal. "Hon kämpade på in i det sista, men kroppen var för svag", skriver hennes pappa i ett mejl till Nyheter24.

Phillipe Cohens superlyxiga 30-årspresent från flickvännen

Phillipe Cohen fyllde under veckan 30 år – det firades minst sagt med pompa och ståt. Någon som slog på den stora trumman var hans flickvän Rebecca Lindbergh Thor.

Anders Bagges rädsla – vill flytta från Sverige: ”Oacceptabelt”

Anders Bagge, mest känd som jurymedlem i tv-programmet Idol, funderar på att flytta ifrån Sverige. I ett inlägg på Instagram skriver han att han vill skydda sin familj och sina hundar.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…

Vois vd rasar mot Fröken Snusks nya låt: "Djupt oroad"

Fröken Snusk och låtskrivaren Rasmus Gozzi har släppt en ny låt. Där sjunger de om att åka elsparkcykel full. Nu rasar Vois vd och medgrundare.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Vois vd rasar mot Fröken Snusks nya låt: "Djupt oroad"

Johan Glans feta miljonlön – så mycket tjänar den folkkära komikern

Johan Glans är en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika komiker. Om det märks på hans lön? Det kan man lugnt sagt säga. Nyheter24 har kikat närmare på Glans inkomst och bolag.

Allt om Kaeli Abdi: Familj, tv-program och Tiktok-succén

Tiktok-sensationen och programledaren Kaeli Abdi gör succé i sociala medier. Men vad vet du egentligen om stjärnskottet? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som googlas om Kaeli Abdi.

Benny Anderssons son är gift med kända artisten

Här gör mästerkock-Lucas comeback i rutan

När Lucas Eriksson, 25, från Oskarshamn fick lämna Sveriges mästerkock i TV4 rasade tittarna. Men nu är den omtyckta amatörkocken tillbaka i rutan igen.

Så håller Gustav och Marie Mandelmann gnistan vid liv – efter mer än 30 år ihop

Marie och Gustav Mandelmann har hållit ihop i över 30 år. De träffades genom en konsthögskola och har i dag flera barn ihop och driver familjeföretaget Mandelmanns trädgårdar.

Smörgåskungen Adam Aamann om inspelningen: "Kan ju bli farligt"

Peter Haber byts ut i Beck – ersätts av ännu en norsk stjärna

Från och med nästa Beck-film spelas bägge huvudrollerna av norrmän, det kan Nyheter24 rapportera under måndagen. Tittarfavoriten Peter Haber byts ut, och ersätts av en kvinna. – Jag tror tittarna kommer uppskatta lite norsk dominans.

Kändisarnas misslyckade operationer: "Fick bröst i rumpan"

Därför kan Paow inte bo kvar i sin lägenhet: "Känns jobbigt"

Just nu känns livet lite jobbigt för Paulina "Paow" Danielsson. Hon kan inte längre bo kvar i sin lägenhet på grund av personliga skäl och tar därför in på hotell.

Erika Persson avslöjar detalj om kärlekslivet: “Här i Sverige...”

Många är nyfikna på Erika Perssons privatliv. Är hon singel? Vad vill hon ha i en partner? För Nyheter24 har hon avslöjat en viss detalj om sitt kärleksliv…

Allt om Elin Härkönen: Skadan, pojkvän, ålder och familj

Hur bröt Elin Härkönen nacken egentligen? Har hon pojkvän? Hur gammal är hon? Har hon barn? Nedan har vi sammanställt allt du kan tänkas vilja veta om Elin – och lite till.

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.