Mest lästa

Gunilla Persson har pojkvän: "Folk vet vem det är"

Fitnessprofilen Sara Dahlström är död – blev 31 år gammal: "Kämpade in i det sista"

Influencern och träningsprofilen Sara Dahlström har dött. Hon blev 31 år gammal. "Hon kämpade på in i det sista, men kroppen var för svag", skriver hennes pappa i ett mejl till Nyheter24.

Phillipe Cohens superlyxiga 30-årspresent från flickvännen

Phillipe Cohen fyllde under veckan 30 år – det firades minst sagt med pompa och ståt. Någon som slog på den stora trumman var hans flickvän Rebecca Lindbergh Thor.

Anders Bagges rädsla – vill flytta från Sverige: ”Oacceptabelt”

Anders Bagge, mest känd som jurymedlem i tv-programmet Idol, funderar på att flytta ifrån Sverige. I ett inlägg på Instagram skriver han att han vill skydda sin familj och sina hundar.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…

Vois vd rasar mot Fröken Snusks nya låt: "Djupt oroad"

Fröken Snusk och låtskrivaren Rasmus Gozzi har släppt en ny låt. Där sjunger de om att åka elsparkcykel full. Nu rasar Vois vd och medgrundare.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

Jelena Meacham publicerade under veckan en bild på sin mage. Men efter att bilden genererade ett mindre ramaskri på sociala medier raderade hon den.

Det hatar Christian Bauer med Pernilla: "Han blir galen"

Sedan slutet av 2023 har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit gifta. Deras förhållande verkar blomstra mer för varje dag som går, men det finns en sak som Pernilla gör, som Christian hatar.

Så lever "Ronja Rövardotter"-skådisen Hanna Zetterberg i dag

Bathina Philipson om det vanliga missförståndet: "Är du full?"

Bathina Philipson är aktuell i "Hela kändis-Sverige bakar". Men hur mycket vet du egentligen om tv-profilen? Nyheter24 har samlat allt du vill veta om henne.

Mikael Tornvings avslöjande om ekonomin: “Dyraste jag köpt”

För Nyheter24 har Mikael Tornving berättat om vad som är hans dyraste utgifter, och hur han gör för att hålla i slantarna. – Jag använder ju inte narkotika. Så jag sparar mycket pengar på det, säger Tornving skämtsamt.

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

Därför har Victoria Silvstedt och Maurice Debbah inte skaffat barn tillsammans

Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Ulrika Jonsson attackerad av sin hund: "Skaffa en bulldog sa dom..."

Den svenska tv-profilen Ulrika Jonsson har attackerats av sin bulldog. På Instagram berättar hon mer om vad som hände.

Kunderna tappar håret av kända schampot: "Helt förstört"

Flera kunder har reagerat dåligt på hårprodukterna från kändisfrisören Bobby Oduncus märke Bobbys Hair Care. Det handlar bland annat om att de ska ha drabbats av håravfall. "Mitt hår blev helt förstört", skriver en besviken kund.

Så blir du Christina Schollins nya assistent – lättare än du tror

Är du tekniskt kunnig? Bor du i närheten av Gustavsberg utanför Stockholm? Kan du utföra enklare vardagssysslor? Då kanske du är den perfekta kandidaten som Christina Schollins nya personliga assistent.