Över 24 timmar har sajten legat nere, men nu har Natacha lyckats lösa problemet. Men ännu kan du inte besöka hennes blogg.
1 av 3
Över 24 timmar har sajten legat nere, men nu har Natacha lyckats lösa problemet. Men ännu kan du inte besöka hennes blogg. - Foto: Stella Pictures
Den heta före detta glamourmodellen får nu en välförtjänt paus från bloggandet.
2 av 3
Den heta före detta glamourmodellen får nu en välförtjänt paus från bloggandet. - Foto: FHM
Natacha Peyre, som numera är bosatt i Los Angeles, meddelar via sin Instagram att hon blivit hackad.
3 av 3
Natacha Peyre, som numera är bosatt i Los Angeles, meddelar via sin Instagram att hon blivit hackad. - Foto: Stella Pictures

Natacha Peyre: "Min blogg har blivit hackad"

Natacha Peyres populära blogg går inte längre att besöka efter att hennes sajt utsatts för en hackerattack.


Hackar även mail och facebook

När artisten Sibel Redzep, 24, försökte logga in på sin facebook dagen innan julafton sa det stopp.

Lösenordet angavs vara ogiltigt, och detsamma gällde mailen. Snart insåg hon att en hackare hade tagit över hennes konton och återställt såväl lösenord som säkerhetsfrågor.

Det var på onsdagsmorgonen som läsare hade problem med att komma in på Natacha Peyres välbesökta blogg. Via Instagram låter storbloggaren och modellen meddela att hennes blogg har bliit hackad och att problemet ska åtgärdas så fort som möjligt. Men på torsdagsmorgonen, efter att sajten legat nere i över ett dygn, hade problemet ännu inte lösts.

– Allt är fixat nu så bloggen är tillbaka imorgon amerikansk tid, säger modellen till Nyheter24.

Hon säger sig även veta vem som ligger bakom attacken och menar att det skulle vara samma person som ligger bakom den anonyma storbloggen "KinzaKenza".

– Tragiska avundsjuka människor, säger hon vidare.

Fler har blivit hackade

Peyre är inte ensam om att bli utsatt för en hackerattack. I fjol blev Linda Rosings blogg, samt nätverket hon bloggar på, hackat. Hackaren la då upp ej kontorsvänliga bilder och ändrade i Lindas inlägg. Även Isabella Löwengrip utsattes för en liknande attack.

— Någon skickar så mycket trafik att hela mitt bloggnätverk Spotlife är nere. Ett dygn nu. Vad kan jag göra? Frågade en uppgiven Isabella då via sin Twitter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".