Zac har lämnat sin karriär som barnstjärna, numera spelar han in filmer med stora namn som Nicole Kidman. Här på årets filmfestival i Cannes.
1 av 7
Zac har lämnat sin karriär som barnstjärna, numera spelar han in filmer med stora namn som Nicole Kidman. Här på årets filmfestival i Cannes. - Foto: Stella Pictures
Han var tidigrae tillsammans med den mörka skönheten Vanessa Hudgens.
2 av 7
Han var tidigrae tillsammans med den mörka skönheten Vanessa Hudgens. - Foto: Stella Pictures
Den senaste tiden har stjärnan stekt i Saint Tropez.
3 av 7
Den senaste tiden har stjärnan stekt i Saint Tropez. - Foto: Stella Pictures
Zac Efron med bästisen Ashley Tisdale på ryggen.
4 av 7
Zac Efron med bästisen Ashley Tisdale på ryggen. - Foto: Stella Pictures
De goda vännerna njöt av värmen i Malibu.
5 av 7
De goda vännerna njöt av värmen i Malibu. - Foto: Stella Pictures
Låt oss hoppas att Alexandra Storm inte är den svartsjuka typen...
6 av 7
Låt oss hoppas att Alexandra Storm inte är den svartsjuka typen... - Foto: Stella Pictures
Tjejtjusaren Zac Efron på stranden med Ashley.
7 av 7
Tjejtjusaren Zac Efron på stranden med Ashley. - Foto: Stella Pictures

"Svenska modellen dejtar Zac Efron"

Alexandra Storm uppges vara Zac Efrons nya kärlek.


Tidigare förhållande

Zac var tidigare tillsammans med barnstjärnan Vanessa Hudgens.

– Zac är inte över Vanessa ännu, hans hjärta är krossat. Han kanske ser glad ut men han är verkligen sårad. Han ångrar verkligen att han och Vanessa bröt med varandra, sa en källa till Hollywood Life för ett år sedan.

Zac Efron, 24, är en av Hollywoods mest eftertraktade ungkarlar, men nu kan den svenska doldisen och modellen Alexandra Storm ha snärjt hunken.
Det var när Efron nyligen besökte Monte Carlo som flera vittnen uppger att man sett stjärnan tillsammans med Storm. Paret ska enligt uppgifter varit närgågna och myst tillsammans.

Flera internationella medier rapporterar nu om stjärnan och modellen som ett eventuellt par. En bild avslöjar även det påstådda paret när de besökte en restaurang tillsammans under resan.

Efron och Storm uppges ha varit på lyxsemestern för att fira en gemensam väns födelsedag – filmproducenten Mohammed Al Turki, som flitigt twittrat om modellen under en lång tid.

Är i Sverige

Alexandra som vanligtvis bor i New York åkte nyligen hem till Sverige. Via Twitter nekar hon till ryktet att hon även skulle ha en romans med Al Turki.

– Roligt hur folk är förvirrade gällande om min vän Al Turki och jag dejtar? Moe är som en äldre bror till mig, och en fantastisk vän, skriver hon.

Zac Efron – svag för svenska skönheter?

Om ryktet om Alexandra Storm och Zac Efron stämmer så är det inte första gången som Zac har ett minst sagt gott öga till svenska skönheter.

I januari 2011 försökte Zac Efron ragga upp den unga svenskan Michaela Westerlund, som bor i Los Angeles, och vid tidpunkten bloggade för Nyheter24.

Zac Efron hade då precis separerat från sin flickvän Vanessa Hudgens, 23, och var på riktigt ragghumör. På innestället Eden försökte Zac Efron hångla upp varenda tjej på klubben – men han fick nöja sig med fem olika damer, skrev Michaela Westerlund på sin blogg.

– En kille tog mig på knät när vi satt vid min kompis Bryces bord och sedan säger killen ”Come with me home to my afterparty please”, jag svarade "maybe” och då ser jag att killen är Zac Efron. Tyvärr var han inte lika söt som han brukade vara. Därefter försökte han hångla upp varenda tjej på klubben, dock såg jag honom bara med fem tjejer tror jag, haha. Det kanske är normalt efter att ett fem års långt förhållande tar slut… who knows?, skrev Michaela i sin blogg år 2011.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.