Madeleine Ilmrud födde under onsdagen sitt tionde barn.
Madeleine Ilmrud födde under onsdagen sitt tionde barn. - Foto: https://www.instagram.com/madeleineilmrud/

TV4-profilen Madeleine Ilmrud har fött sitt tionde barn

Madeleine Ilmrud från "Familjen Annorlunda" har blivit på smällen trots att hon har ätit TRE p-piller om dagen.


Madeleine Ilmrud, 34, känner många igen från TV4:s program "Familjen Annorlunda". Madeleine är sedan tidigare mamma till hela nio stycken barn – Emmylou, 2, Tuva-Li, 4, tvillingarna Charlie och Collin, 6, Adam, 8, Engla-Freja, 9, William, 12, Oliver, 17, och Victor, 19.

Och nu har familjen ännu en ny medlem! Under onsdagen födde Madeleine en liten dotter.

"Det var inte en helt problemfri resa, och just nu är jag i en känslomässig bergochdalbana. MEN jag är lycklig, och familjen är lycklig och nu ska vi landa", skriver hon på sin Instagram.

Madeleine har tre barn sedan innan hon blev tillsammans med sin Mikael, och i en intervju med Året Runt berättade Mikael om att de hade planerat två barn tillsammans.


– Det är faktiskt få av barnen som är planerade. Flera av dem har ju kommit till trots att Madde ätit p-piller. Ibland undrar man om det räcker att vi tvättar underkläder ihop för att hon ska bli gravid, sa Mikael till Året Runt.

Madeleine har även tidigare blivit gravid trots att hon har ätit tre p-piller om dagen.

– På läkarnas inrådan började jag ta tre p-piller i stället för ett, men inte ens det räckte, sa Madeleine till Året Runt då.

"Trettonbarnsmamman" Mirka från "Familjen Annorlunda" skiljer sig: "Jag vill inte leva så"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.