Quetzala Blanco
Quetzala Blanco. - Foto: Privat

"Han fucking dumpade mig!"

Varje söndag svarar Nyheter24:s Quetzala Blanco på dina frågor om sex och relationer.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Har du en fråga?

Ställ dina frågor om sex, kärlek och relationer till Nyheter24:s Quetzala Blanco

Mejla din fråga till quetzala@nyheter24.se

Hej Q,

Ska försöka hålla detta kort och rationellt, men du är mitt enda hopp och jag behöver råd asap. Blev typ dumpad för två dagar sen och måste planera min hämndaktion för att få honom tillbaka. 

Allting var så bra, det verkligen klickade och även om vi träffades lite olägligt så hade vi liksom likadana planer och mål. Men nu fick han damp och sa att han behöver fokusera på sig själv och är absolut inte intresserad av ett förhållande. 

Men jag tror han har fått panik över hur bra vi hade det (eftersom han är emotionellt fucked up) men han vill fortfarande ha kontakt och ses (wtf?!)
Hjälp, vill typ gifta mig med honom ju.
Puss

Svar: Hej! En "hämndaktion" tror jag inte är rätt lösning här. Om det är som du säger, att han fick panik över hur bra det var så är det nog helt enkelt tvärtom som gäller. Att bara vara solsken, rosor och trygghet. Och här kommer ett gammalt stenåldersråd men jag tror faktiskt att det funkar på den här typen av killar: PRATA! Inga spel, inte spela cool, ingenting, utan bara prata rätt ut och säg hur du känner och tänker. 

Nästa gång ni ses så tror jag att det bästa är att faktiskt bara prata med honom och ge honom din analys på varför han dumpade dig. Säg att du tror att han blev rädd och därför dumpade dig, men att du inte kommer lämna honom om ni försöker igen. Säg att du inte kan ha kontakt eller träffa honom eftersom det gör dig splittrad och att du typ är "för kär för det". Visst det är ett ultimatum men i bästa fall så får det honom att vakna upp! Trägen vinner!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.