Par innan sex
1 av 4
Hånglande par
En röv
2 av 4
Det är många som vill köra på men som inte får komma till.
Analsex-tips
3 av 4
Anledningen är simpel.
Kvinna njuter av samlag
4 av 4
Men vill båda två är det bara att köra.

6 steg till att få din tjej att gå med på analsex

Nyheter24:s Gabriella Bark tar upp det här med analsex – och vilka krav som måste ställas på män innan den "där frågan" tas upp innan sexet.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Mer om skribenten

Gabriella är Nöjeschef på Nyheter24. Du kan följa henne på Twitter under @gabriellabark

1. Du har tjatat på din flickvän i evigheter. But she still wont give up that ass. Argument som "hur farligt kan det vara", "jag älskar ju dig" och "alla andra gör det ju" har både kastats och skjutits ner. "Det gör inte ont om man gör det på rätt sätt" har du också försökt med, trots att du egentligen inte vet vad "rätt sätt är"

Lösning: Sluta tjata din egocentriska jävla idiot. Hon vill inte. Att tjata på någon som faktiskt säger nej, där är vi inne på ett fenomen jag inte direkt tror att du vill bli förknippad med...

2. Du har alltid velat prova. Det ser ju så extremt nice ut på porrfilm. Brudarna älskar det ju?

Lösning: Om du inte redan förstått det är alla tjejer i film skådespelerskor. Att de gillar att få tre kukar nedkörda i halsen, en i vaginan och två i munnen beror på att det är, ja, – porrfilm.

Klart vissa gillar lite kinky stuff – men verkligen inte alla.

3. Alla dina polare har provat och pratar om hur nice det är. Och där sitter du som en tomte och kan inte säga någonting. Känns ju inte direkt Alfa.

Lösning: Du är en kränkt man med bollarna på insidan. Att använda din flickvän som någon slags trasdocka du använder för att "feel more like a man" förklarar bara vilket sargat gods du är.

Köp dig ett par cojones. Hört att det finns på Ebay eller svarta marknaden.

4. Hon säger fortfarande nej så du "låtsas ta fel".

Lösning: Ok, detta kan ju faktiskt hända då du är packad som ett ägg och det är mörkt. Om inte: Detta är ett klart tecken på hur okunnig du är när det kommer till sex. Det är sällan det går att bara "köra" direkt, tjejen får fruktansvärt ont, och kommer förhoppningsvis sluta att ha sex med dig helt eller göra slut.

Lägg ned detta genast.

5. Du känner att ni kanske kan kompromissa. Du får ta henne i tvåan så kan du typ, gå med på att se Americas next Top Model i stället för fotboll.

Lösning: Tror inte det va. I show you mine you show me yours. Ska vi snacka kompromiss? Låt tjejen ta fram ett föremål som är, i princip lika stort som din penis, lägg dig på mage, svanka like there's no tomorrow och låt henne testa på dig först.

An eye for an eye. Bokstavligen.

6. Någon av er föreslår det. Ni litar på varandra. Hon är på. Du anpassar dig efter henne och vet lite grann hur du måste göra för att det ska vara nice för henne.

Lösning: KÖR! Glöm inte glidmedlet.

Fortsätter killen att tjata trots att du inte vill: Dumpa svinet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...