Teodor Stig-Matz skriver om veckans PH.
Teodor Stig-Matz skriver om veckans PH. - Foto: Totte Löfström/TV3

0 % hjärna, 100 % självförtroende – Sebastian är värst i PH sen Jeppe

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz gillar inte Paradise-Sebastian. Han gillar honom verkligen inte.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Teodor Stig-Matz är väderpresentatör och debattredaktör påNyheter24.

Följ honom på Insta: teodordante

Följ honom på Twitter: @kycklingkiev

Det hintades redan de två första veckorna – men det var först i vecka tre som vi fick se Sebastian Stenbergs fula tryne på riktigt.

En besserwisser kan man kanske stå ut med om hen har något innanför pannbenet. En korkad person kan man stå ut med om hen inte har några pretentioner. Men kombinationen av dessa egenskaper är lika outhärdlig som att dränkas av sitt eget urin samtidigt som någon högläser Twilight-fanfiction med megafon rakt in i örat.

HAN SLUTAR ALDRIG PRATA. HAN SLUTAR ALDRIG FUCKING PRATA.

Jag orkar inte mer. Jag kan inte sluta titta. Men jag orkar inte mer.

Och alltså, vad handlar hela den här grejen med hatet mot Bella om? Hon är tjej – du tävlar mot killarna – KILLARNA! De med snopp ska du ha ut – de utan ska vara kvar. Så svårt kan det fan inte vara.

Förlåt om jag spårar. Men jag har inte sett en mer osympatisk ph-deltagare sedan Jeppe. Och då har jag ändå stått ut med Kian, Adrian och Calle de senaste säsongerna.

Men ja, med tanke på att självplågeri är en av de största anledningarna till att jag älskar PH hoppas jag att han blir kvar länge.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".