1 av 3
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
2 av 3
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
3 av 3
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Brolle självsäker: "Folk älskar min låt"

På lördag tävlar Brolle i Melodifestivalen 2011, med bidraget "7 days and 7 nights" - ett bidrag som han känner starkt inför.


Fakta

Namn: Kjell Junior "Brolle" Wallmark

Bidragets titel: "7 days and 7 nights"

Upphovsman: Brolle

Ålder: 29 år

Bor: Skellefteå/Stockholm

När Scandinavium i Göteborg på lördag intas av Melodifestivalens andra deltävling äntrar Brolle scenen som första startande.

– Det känns kanon att äntligen vara här, och det är en väldigt bra feeling i Melodifestivalen. Jag har fått frågan i många år om jag vill vara med, och innan festivalen så hade jag ett möte med Christer Björkman, där han bad mig att ställa upp.

– Jag har däremot alltid sagt att om jag ska vara med så ska varenda taktslag kännas rätt, och jag har aldrig haft den låten. Ett par månader senare så hade jag ett bidrag som kändes bra, och jag skickade in den. Överlag så älskar folk låten, säger han till Nyheter24.

Brolle, som har en relativt hård look är - säkerheten på bidraget till trots - osäker på hur svenska folket kommer att uppfatta hans medverkan i festivalen.

– Folk blev nog rätt så överraskade över att jag ställde upp, på gott och ont. Skulle svenska folket inte gilla låten så kommer det att kännas väldigt, väldigt jobbigt, förklarar han för Nyheter24.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.