- Foto: Mattias Hansson/Patrik Österberg/ALL OVER PRESS

Robinson-Christian försvarar slagsmålet: "Han kallade mig loser"

Slagsmålet som utbröt på melodifestivalfesten under natten stod Robinson-deltagaren Christian Ternstedt för. Nu förklarar han sin sida av historien - om varför han slog till Daniel "The Moniker" Karlsson, vad artisten uppges ha sagt och hur SVT är inblandade.


Ternstedt på bloggen

"Jag ångrar att jag blev onykter men jag ångrar inte att jag gav Daniel en smäll, han behövde det, precis som jag behöver det..."
 

Christian Ternstedt bloggar här.

Under natten utbröt tumult på Melodifestivalens artisthotell, när den tidigare Robinson-deltagaren Christian Ternstedt gick till attack mot Daniel "The Moniker" Karlsson.

Enligt vittnen på plats, och Daniel Karlssons egen utsago, var det 31-årige Christian Ternstedt som startade slagsmålet, då han slog till festivalartisten.

Själv menar Ternstedt dock att bråket börjat långt innan dess.

Förlåt för igår..... Men Tack Daniel "The Moniker" Karlsson för det som hände, du fick mig att känna mig värdelös, och då står jag inte still... skriver Ternstedt på sin Facebook-sida, och fortsätter:

Vidare, Daniel "The Moniker" Karlsson uppger sig vara attackerad av mig. Kvällen började med att när jag intervjuade honom så sa han: "Hur i helvete kan du bo i Växjö, "jag hatar den här stan, du är en sån jävla looser som lämnade Jönköping för Växjö, vilket jävla nerbyte..." Och yes, jag har allt på band...,

"Låt oss vända på detta i stället"

Christian Ternstedt lägger även viss skuld på SVT för att det har blivit som det blivit.

The Moniker karlson tyckte jag var för kaxig igår och då så han saker till mig som ingen människa skulle accepteral... Jag har blåmärken i pannan, min hals är misshandlad så låt oss vända på detta istället. SVT gör ALLT för att försvara sina profiler eftersom det är direktsändning på lördag. Resten skiter de i, bara deras produkt levererar och löpet kommer..

Enligt Daniel Karlsson betedde sig Ternstedt illa mot flera människor i hans omgivning.

– Han var en dryg jävla idiot hela tiden, en provokativ jävel. Det värsta var att han gav sig på min skivbolagstjej. Men jag slog aldrig. Jag försökte bara bli av med honom, säger han till Aftonbladet.

Har slagits med kändisar tidigare

Det är dock inte första gången som Ternstedt hamnat i trubbel. Strax efter sin medverkan i Robinson blev teveprofilen utkastad från en kändisfest efter ett slagsmål - med en av de kvinnliga deltagarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.