Morgan Freeman trasslade in sig i ett rejält drama 2009 då hans styvbarnbarn menade att hon hade ett förhållande med Freeman, och hade haft det sedan hon var tonåring. Det ska även vara skälet till att Freemans före detta fru ville skiljas efter 24 år. "H
1 av 8
Morgan Freeman trasslade in sig i ett rejält drama 2009 då hans styvbarnbarn menade att hon hade ett förhållande med Freeman, och hade haft det sedan hon var tonåring. Det ska även vara skälet till att Freemans före detta fru ville skiljas efter 24 år. "H - Foto: Scanpix/AP Photo/Dan Steinberg
Det är Angelina Jolies bror James Maven - och här hånglar syskonparet loss i en tidning. Och det var inte första gången. Syskonen fick folk att tappa hakan då de dök upp omslingrade på en gala år 2000 och pussades på röda mattan.
2 av 8
Det är Angelina Jolies bror James Maven - och här hånglar syskonparet loss i en tidning. Och det var inte första gången. Syskonen fick folk att tappa hakan då de dök upp omslingrade på en gala år 2000 och pussades på röda mattan.
Har Brad Pitt någon att se upp för? Den här mannen brukar Angelina Jolie pussa på, kan du se vem det är?
3 av 8
Har Brad Pitt någon att se upp för? Den här mannen brukar Angelina Jolie pussa på, kan du se vem det är? - Foto: All Over Press
Woody Allens förhållande med frugan Mia Farrow gick i kras efter att hon hittat nakenbilder som Woody tagit på hennes adoptivdotter, Soon-Yi Previn. Woody och Soon-Yi gifte sig 1997 och är fortfarande tillsammans. Det skiljer 34 år mellan Allen och Soon-Y
4 av 8
Woody Allens förhållande med frugan Mia Farrow gick i kras efter att hon hittat nakenbilder som Woody tagit på hennes adoptivdotter, Soon-Yi Previn. Woody och Soon-Yi gifte sig 1997 och är fortfarande tillsammans. Det skiljer 34 år mellan Allen och Soon-Y - Foto: AP Photo/Evan Agostini
Dottern Bobbi Kristina tog Whitney Houstons tragiska bortgång hårt. Men när hon sökte tröst och kärlek mitt i sorgen fanns det närmare än vi trodde. Bara veckor efter sin mammas död syntes hon kyssa sin "bror" Nicholas Gordon på öppen gata. Det spekuleras
5 av 8
Dottern Bobbi Kristina tog Whitney Houstons tragiska bortgång hårt. Men när hon sökte tröst och kärlek mitt i sorgen fanns det närmare än vi trodde. Bara veckor efter sin mammas död syntes hon kyssa sin "bror" Nicholas Gordon på öppen gata. Det spekuleras - Foto: All Over Press
I vanliga fall hade ingen reagerat på att supermodellen Stephanie Seymour hänger på stranden, med en hälften så gammal kille, som ser ut att kladda på hennes snygga kurvor. Om det inte vore för att det är modellens egna son som både pussar och har händen
6 av 8
I vanliga fall hade ingen reagerat på att supermodellen Stephanie Seymour hänger på stranden, med en hälften så gammal kille, som ser ut att kladda på hennes snygga kurvor. Om det inte vore för att det är modellens egna son som både pussar och har händen - Foto: Faksimil Zimbio
Angelinas bror har i en intervju sagt att det är svårt att hitta en flickvän då han anser att Angelina är den perfekta kvinnan och han jämför alla med henne. Sött eller opassande?
7 av 8
Angelinas bror har i en intervju sagt att det är svårt att hitta en flickvän då han anser att Angelina är den perfekta kvinnan och han jämför alla med henne. Sött eller opassande? - Foto: Scanpix/AP Photo/Evan Agostini
Läs mer om stjärnornas mycket märkliga relationer med sina familjemedlemmar här...
8 av 8
Läs mer om stjärnornas mycket märkliga relationer med sina familjemedlemmar här...

Kändisarnas märkliga relationer - inom familjen

Förlovade sig med brosan, kysste mamma på stranden, gifte sig med fruns dotter. Här är kändisarna som trasslat in sig i olämpliga förhållanden inom familjen.


HOLLYWOOD Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina, 19, chockerade nyligen världen då det uppgavs att hon förlovat sig med sin "bror" Nicholas Gordon.

Men Bobbi Kristina är lågt ifrån ensam om att ha en kritiserad relation med någon i sin egna familj. Angelina Jolie har vid flera tillfällen kysst sin brorsa på munnen och supermodellen Stephanie Seymour skapade stor uppmärksamhet efter sitt och sonens närgågna strandmys.

Bläddra vidare i bildspelet för att se kändisarna som trasslat till det ordentligt.

/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Dagens horoskop Fredag 29 Mars

Vad säger stjärnorna om din dag? Ta reda på ditt horoskop för idag och få insikter om ditt privatliv, yrkesliv, hälsa, känsloliv, resa och tur baserat på ditt stjärntecken. Läs vidare för att se vad som väntar dig!

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Fiskarna

Fiskarna är det tolfte stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 19 februari och 20 mars. De som är födda under detta tecken sägs vara känsliga, intuitiva och drömmande. Fiskarna är ofta empatiska och har en stark koppling till sina känslor och andras. De är också kreativa och fantasifulla individer som trivs i konstnärliga och spirituella miljöer.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Vattumannen

Vattumannen är ett lufttecken som sträcker sig mellan datumen 20 januari - 18 februari. Personer födda under detta stjärntecken anses vara uppfinningsrika, originella och humanitära. De är ofta visionärer som strävar efter att göra världen till en bättre plats för alla. Vattumannen är också känd för sin oberoende natur och sitt intellektuella sinne.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Stenbocken

1 timme sedan
Stenbocken är det tionde stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 22 december och 19 januari. Personer födda under detta tecken anses vara ambitiösa, disciplinerade och ansvarsfulla. De är ofta målinriktade och arbetar hårt för att uppnå sina mål. Stenbocken är också känd för att vara tålmodig och pålitlig, vilket gör dem till pålitliga vänner och kollegor.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Skytten

1 timme sedan
Skytten är det nionde stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 22 november och 21 december. Personer födda under detta tecken sägs vara äventyrliga, optimistiska och älskar att utforska världen omkring dem. De är kända för sin generositet och sitt positiva synsätt på livet. Skytten styrs av planeten Jupiter och är associerad med elementet eld.