Mila Kunis – utan Hollwyoodsmink och piffigt hår.
1 av 14
Mila Kunis – utan Hollwyoodsmink och piffigt hår. - Foto: FameFlynet / Miguel/FAMEFLYNET PICTURES
Mila och Ashton på en promenad. Mila är inte direkt förtjust i att piffa till sig till vardags.
2 av 14
Mila och Ashton på en promenad. Mila är inte direkt förtjust i att piffa till sig till vardags. - Foto: FameFlynet / Miguel/FAMEFLYNET PICTURES
Mila Kunis och Ashton Kutcher är ute och promenerar i sina gosiga kläder. Men har Mila tagit sambotrivseln för långt?
3 av 14
Mila Kunis och Ashton Kutcher är ute och promenerar i sina gosiga kläder. Men har Mila tagit sambotrivseln för långt? - Foto: FameFlynet / Miguel/FAMEFLYNET PICTURES
Mila Kunis trivs i sina myskläder.
4 av 14
Mila Kunis trivs i sina myskläder. - Foto: KET/FAMEFLYNET PICTURES
Mila Kunis har gått upp i vikt inför en filmroll. Doucheaktiga Ashton är inte direkt stormförtjust.
5 av 14
Mila Kunis har gått upp i vikt inför en filmroll. Doucheaktiga Ashton är inte direkt stormförtjust. - Foto: Stella Pictures / Black Sheep
Mila Kunis som vi oftast ser henne – i myskläder.
6 av 14
Mila Kunis som vi oftast ser henne – i myskläder. - Foto: FameFlynet / CPR
Mila Kunis utsågs till världens sexigaste kvinna av tidningen Esquire.
7 av 14
Mila Kunis utsågs till världens sexigaste kvinna av tidningen Esquire. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Det hjälper inte ens att de matchar sina t-shirts, Ashton har tröttnat på Milas sunkiga look.
8 av 14
Det hjälper inte ens att de matchar sina t-shirts, Ashton har tröttnat på Milas sunkiga look. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Mila Kunis anstränger sig inte nämnvärt för Ashton.
9 av 14
Mila Kunis anstränger sig inte nämnvärt för Ashton. - Foto: FameFlynet / CPR
Ashton och Mila på hundpromenad.
10 av 14
Ashton och Mila på hundpromenad. - Foto: FameFlynet / Miguel/FAMEFLYNET PICTURES
Smink? Nej tack.
11 av 14
Smink? Nej tack. - Foto: Stella Pictures / Survivor
Mila Kunis garderob av myskläder måste vara gigantisk.
12 av 14
Mila Kunis garderob av myskläder måste vara gigantisk. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Mila Kunis under filminspelning.
13 av 14
Mila Kunis under filminspelning. - Foto: OLYCOM / OLYCOM
Och så här piffig ser hon ut på röda mattan.
14 av 14
Och så här piffig ser hon ut på röda mattan. - Foto: Stella Pictures / Lisa OConnor

Ashton har tröttnat på att Mila är så ful

Hon är utsedd till världens sexigaste kvinna. Men det räcker inte för Ashton Kutcher, som redan har tröttnat på sin flickvän Mila Kunis slappa stil.


Demi besatt av sitt utseende

Ashtons ex-fru Demi Moore lägger ner en hel del pengar och mycket tid på gymmet för att se perfekt ut. Trots att hon nyligen fyllde 50 år så har hon inte en rynka. Magi, eller?  

När Ashton Kutcher, 34, började dejta Mila Kunis, 29, tidigare i år så trodde han att han vunnit på kärlekslotto. Mila var inte bara utsedd till världens sexigaste kvinna av tidningen Esquire, Ashton hade dessutom varit intresserad av Mila ända sedan de spelade in "That 70's Show" tillsammans. 

Men det blev inte riktigt som Ashton ville – nu har han nämligen tröttnat på att Mila alltid klär sig i skruttiga, fula kläder. 

Mila har dessutom gått upp en del i vikt inför sin roll i filmen "Blood Ties", och den lätt doucheaktiga Kutcher är inte stormförtjust i flickvännens förvandling. Mila paparazzifotograferas allt oftare trött, osminkad, i oborstat hår och klädd i smutsiga myskläder.

– När de började dejta tyckte han att Mila var den sexigaste tjejen i världen. Men under de åtta månaderna de har varit ihop så har hon helt struntat i sitt utseende, säger en källa till Star.

Erbjöd Mila pengar för makeover

I jämförelse med Ashtons ex-fru Demi Moore, 50, måste skillnaden vara astronomisk. 

– När Ashton och Demi gjorde slut så var han redo att ha en relation med en tjej som inte var lika flott, men nu tycker han att Mila är för ointresserad av sitt utseende. Demi var lite i värsta laget, men hon såg alltid till att hon var snygg för Ashton, samtidigt som Mila agerar som att hon inte bryr sig överhuvudtaget. 

Ashton försökte senare ge sin tjej en vink – han erbjöd henne hundra tusentals kronor för en helrenovering. Något som Mila tog som en grov förolämpning. 

– Hon sa till Ashton att om han ville ha en plastig fejktjej så borde han ha stannat med Demi. Då bet han ifrån och sa att hon var värre än Demi!, säger en källa till Star, via Celebitchy. 

Vad är det Ashton har tröttnat på? Kolla in Milas stil i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Sminka dig som Mila Kunis


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tysk VM-guldhjälte död

Disney sänder Europamatcher

De kommande tre säsongerna kommer strömningstjänsten Disney att sända matcher från Europa League och Conference League i fotboll, över 340 matcher från varje säsong.

Musk vill ta betalt av alla som skriver på X

Elon Musk vill ta betalt av nya användare på sin plattform X. Världens tredje rikaste man har länge fört ett krig mot fejkkonton på X, redan före köpet av sociala medier-jätten då den gick under namnet Twitter.

Klart: Sverige möter England på Gamla Ullevi

Sveriges avslutande hemmamatch i EM-kvalet mot England kommer att spelas på Gamla Ullevi i Göteborg.

Rapport: Sjötappning inte orsak till rekordflöde

Vattnet steg rekordsnabbt och husägare stod handfallna vid sina skadade hus. När de rekordhöga flödena i skånska Kävlingeån svämmade över i slutet av januari ökade Sydvatten tappningen av Vombsjön för att hindra dammbrott – något som pekats ut som en av orsakerna till rekordflödet.

Rekordbeslaget: 1,8 ton metamfetamin i bil

Filippinsk polis har gjort ett rekordstort knarkbeslag: 1,8 ton metamfetamin, värt motsvarande över 2,5 miljarder svenska kronor om det skulle säljas på gatan.

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

Ett kinesiskt drakskepp har kört in i Nordiska paviljongen. På Venedigbiennalen fördjupar svenska Lap-See Lam sin konst utifrån sorgen över kinakrogens förluster – den här gången genom en opera och ett enormt allkonstverk.

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...

Hon är fenomenet som skapar basketfeber i USA

Hon slog poängrekordet – för både män och kvinnor – i collegebasketen och hennes ansikte pryder redan flingpaket. Nu har fenomenet Caitlin Clark blivit vald först i WNBA-draften och 22-åringen skapar feber kring proffsligan i USA.

Salman Rushdie gör dokumentär om attacken

Salman Rushdie och hans fru gör en dokumentärfilm om knivattacken mot honom. Det skriver författaren i sin nya roman "Kniv" som nu ges ut internationellt. Där håller han också tal till sin angripare.