PH-Haidar om kärleken till den andra deltagaren: "Vi bor ihop nu"

Haidar Juma berättar om de starka banden som uppstod mellan deltagarna i årets Paradise Hotel.


Haidar Jumar, 25, är en av årets deltagare i skandalsåpan Paradise Hotel. Han är ursprungligen från Ystad men bor och arbetar i dag i Stockholm. Haidar är sedan tidigare stor på sociala medier och har tusentals människor som följer honom. Och mindre verkar det inte bli efter första veckans kickstart i paradiset.

"Vi bor ihop"

Årets manliga deltagare har gått ut med flertalet hyllningar till varandra på sina sociala medier och vad man kan se så har de klickat otroligt bra i år. Och ett extra klick blev det mellan just Haidar och deltagaren Christopher Daubney. I programmet har vi redan fått se den bromance som vuxit fram mellan de två vännerna.

– Vi blev extremt bra vänner där inne, och inne på hotellet bygger man upp så starka relationer till folk. Han har flyttat in i min lägenhet nu vilket känns jättekul, berättar Haidar bakom kamerorna i Eftersnacket.

Haidar berättar även en hel del andra smaskigheter som du kan lyssna på ovan. Bland annat berättar han om sen sexfyllda säsongen, hur det är att bli filmad dygnet runt samt vad han faller för hos en tjej.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.