Matilda Andersson och Viktor Adolfsson.
Matilda Andersson och Viktor Adolfsson. - Foto: Emma Malmlöf

Här är Nyheter24:s nya nyhetschefer

Matilda Andersson och Viktor Adolfsson tar över som tf nyhetschefer på Nyheter24.


Nyheter24 söker nyhetsreporter

Är du driven och vill vara med om att ta vår redaktion till nästa nivå? Sök jobb som nyhetsreporter på Nyheter24. Läs mer här.

Från och med den 17 april kommer Nyheter24 att ha två tf nyhetschefer. Det är reportrarna Matilda Andersson och Viktor Adolfsson som ska ta över arbetet.

– Matilda och Viktor är två erfarna reportrar och viktiga kulturbärare. För mig var det ett enkelt val. Båda två är extremt duktiga på engagerande nyheter, sociala medier och involvera läsarna i arbetet. De känner vår målgrupp bäst, säger Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson.

Både Viktor Adolfsson och Matilda Andersson började som praktikanter på nyhetsredaktionen under 2011 – på våren respektive hösten. De har sedan dess arbetat som nyhetsreportrar.

– Det känns väldigt kul att få samarbeta med Matilda och ta Nyheter24 till nästa nivå. Vi kompletterar varandra väldigt bra, säger Viktor Adolfsson.

– Det här känns helt rätt. Jag och Viktor har jobbat ihop länge och kompletterar varandra bra. Vårt samarbete i kombination med en redaktion bestående av kreativa och kunniga reportrar gör att vi kan nå nya mål och fler läsare, säger Matilda Andersson.

Matilda Andersson och Viktor Adolfsson ersätter Andreas Häggström som valt att gå vidare till andra uppdrag.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.

Huawei får ta del av hemlig information

1 timme sedan
Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

1 timme sedan
En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.