Rebecka Carlsson.
Rebecka Carlsson. - Foto: MILJÖPARTIET

Rebecka Carlsson - 9:e sexigaste politikern

Yrvädret från västkusten är Sveriges 9:e sexigaste politiker.


Tillsammans med Björn Lindgren leder hon Grön Ungdom, ungdomsförbund till Miljöpartiet. Rebecka Carlsson är en riktig fighter, och det är precis därför vi gillar henne.

Miljökämpar är alltid sexiga. Speciellt sådana som prioriterar att rädda Amazonas regnskog framför att få mat i magen. Det finns en glöd, en fighting spirit och en jävlar anamma som hon ska vara stolt över.

Med en omåttlig energi har hon tagit Grön Ungdom med storm. Hennes agendasättande attityd kommer ta henne långt i partiet - och vi är mer än glada över att förhoppningsvis få se mer av en pudding som Rebecka.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trump startar strömningstjänst

Strejkvarsel på Heathrow

Gränskontrollanter på den stora Londonflygplatsen Heathrow varslar om strejk i slutet av månaden. Mellan den 29 april och 2 maj väntas över 300 medlemmar i fackförbundet PCS lägga ned sitt arbete och lämna passkontrollen.

Polisen i Värnamo rapporterar om bedrägeri

"Bedragare misstänks för bedrägeri", skriver polisen på sin hemsida.

Nasa uppmanas: Leta efter Loch Ness-monstret

USA:s rymdstyrelse Nasa har fått en ovanlig uppmaning. Hjälp oss att hitta sjöodjuret Nessie, vädjar Loch Ness-centret i skotska Drumnadrochit.

Svenskar gillar finsk brytning: "Får höga poäng"

Vilka egenskaper tänker du på när du hör en person prata svenska med finsk brytning? Ambitiös, förtroendeingivande och vänlig, svarar många svenskar i en studie.

Polisen rapporterar om brand, Hammarö

"Det brinner i en villa i Hammarö", skriver polisen på sin hemsida.