Mest lästa

Lyxfällan-experterna: Så mycket pengar måste du spara varje månad

Tog emot Swish på Onlyfans – måste betala tillbaka 400 000

En kvinna i 24-års åldern måste betala 400 000 till skatteverket efter att ha fått över tusentals swishinsättningar från en Onlyfans-prenumeration utan att betala skatt.

Emil Forsberg och Shanga skiljer sig

Det är på Instagram som Shanga Forsberg skrivit ut ett meddelande om att hon och fotbollsspelaren Emil Forsberg skiljer sig. Paret har sedan tidigare två barn tillsammans.

Ingemar Stenmarks förmögenhet: Miljonbolaget och lönen

Med 86 världscupsegrar och flera VM- och OS-guld är Ingemar Stenmark en gigant inom alpin skidsport. Men hur står det till på den ekonomiska fronten? Nyheter24 har kikat närmare på Stenmarks inkomst.

Kunderna rasar på Ica: ”Fullkomligt vidrigt”

Ett reklaminlägg som en Ica-butik i Göteborg lagt ut på Facebook, har fått kunderna att gå i taket. "O o o tvi för helvete..", skriver en person.

Här är namnen ingen vill ge sina barn – rasar i popularitet

Letar du efter ett namn som är unikt? Här är listan över namnen som minskade mest i popularitet 2024.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

Korthuset rasade: Nu åker "kryptokungen" i fängelse i 25 år

Sam Bankman-Frieds framgångssaga hade bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för den så kallade kryptokungen. Från att ha byggt ett miljardimperium på påhitt och luftslott har kronan hamnat en aning på sned sedan amerikanska myndigheter slog till mot kryptobörsen FTX, och korthuset rasade.

Här är personerna Skatteverket kollar extra noga i deklarationen

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Misstänkt handgranat på polisstation

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Funktionsnedsatt utsatt för övergrepp – kommunen: ”Vi har brustit"

Skarpa varningen till BankID-användarna: "Radera meddelandet"

På sistone har flera företag och myndigheter varnar för bedragare. Nu går även BankID ut med en varning. – Bedragarna ändrar hela tiden modus, säger Charlotte Pataky, pressansvarig på BankID, till Nyheter24.

Här blir det omkörningsförbud i påsk – för att minska antalet olyckor

Under påskhelgen ger sig fler ut på vägarna och olyckorna ökar. Därför har polisen och Trafikverket beslutat sig för att införa omkörningsförbud på en stor trafikerad väg i påsk. Här får du veta vilken och mellan vilka tider förbudet gäller.

ÖoB varnar kunderna för fula bluffen: "Riktigt tråkigt"

Varning för tågkaos i påsk – här blir det värst

Trafikverkets presschef Bengt Olsson varnar för förseningar och inställda tåg under påsken. Trafikverket planerar nämligen nio banarbeten samtidigt.

Bröd & Salts salladsbar underkänd: "Bakterietillväxt"

Så kokar du det perfekta ägget i påsk

Något som hör påsken till, förutom god mat, godis och kycklingar, är ägg. Men hur kokar man egentligen det perfekta ägget? Det har tv-kocken Siri Barje svaret på.

Coop ändrar sillburkarna – bara dagar innan påsk

Endast ett par dagar innan påsk meddelar matkedjan Coop att deras förpackningar på sill kommer att förändras.

Elbilarna tar över: Volvo har byggt sin sista dieselbil

Volvo byggde sin första dieselbil år 1979, i form av 240 GL D6. Sedan 1991 har över 9 miljoner bilar med dieselmotor rullat ut ur märkets fabriker. I takt med att bilvärlden går mot elektrifiering har dieselbilarna blivit omoderna – i alla fall i politikernas ögon, och nu har Volvo byggt sin sista dieselbil.

1,2 miljoner svenskar kräver högre löner – risk för strejk?

1,2 miljoner anställda som jobbar i offentlig sektor ska få nya löner. Allt från sjuksköterskor och lärare till vårdbiträden och biståndshandläggare berörs. Men arbetsgivarna och personalens fackföreningar är inte alls överens om hur höga påslagen ska bli. Och en grupp har det extra kämpigt.

H&M stänger 160 butiker

Klädjätten H&M redovisar ett kraftigt vinstlyft och aktien rusade drygt 15 procent. Företaget ska nu investera i butiksnätet och renovera ett par hundra butiker.