Mest lästa

Lyxfällan-experterna: Så mycket pengar måste du spara varje månad

Tog emot Swish på Onlyfans – måste betala tillbaka 400 000

En kvinna i 24-års åldern måste betala 400 000 till skatteverket efter att ha fått över tusentals swishinsättningar från en Onlyfans-prenumeration utan att betala skatt.

Emil Forsberg och Shanga skiljer sig

Det är på Instagram som Shanga Forsberg skrivit ut ett meddelande om att hon och fotbollsspelaren Emil Forsberg skiljer sig. Paret har sedan tidigare två barn tillsammans.

Ingemar Stenmarks förmögenhet: Miljonbolaget och lönen

Med 86 världscupsegrar och flera VM- och OS-guld är Ingemar Stenmark en gigant inom alpin skidsport. Men hur står det till på den ekonomiska fronten? Nyheter24 har kikat närmare på Stenmarks inkomst.

Kunderna rasar på Ica: ”Fullkomligt vidrigt”

Ett reklaminlägg som en Ica-butik i Göteborg lagt ut på Facebook, har fått kunderna att gå i taket. "O o o tvi för helvete..", skriver en person.

Här är namnen ingen vill ge sina barn – rasar i popularitet

Letar du efter ett namn som är unikt? Här är listan över namnen som minskade mest i popularitet 2024.

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Det ska du inte beställa på McDonalds: "Serveras gammal"

ÖoB varnar kunderna för fula bluffen: "Riktigt tråkigt"

Bedragare utger sig för att vara ÖoB och nu uppmanar lågpriskedjan till försiktighet. – Vi upplever att det händer oftare nu än tidigare, säger företagets marknadschef Per Alvén till Nyheter24.

Varning för tågkaos i påsk – här blir det värst

Trafikverkets presschef Bengt Olsson varnar för förseningar och inställda tåg under påsken. Trafikverket planerar nämligen nio banarbeten samtidigt.

Elbilarna tar över: Volvo har byggt sin sista dieselbil

1,2 miljoner svenskar kräver högre löner – risk för strejk?

1,2 miljoner anställda som jobbar i offentlig sektor ska få nya löner. Allt från sjuksköterskor och lärare till vårdbiträden och biståndshandläggare berörs. Men arbetsgivarna och personalens fackföreningar är inte alls överens om hur höga påslagen ska bli. Och en grupp har det extra kämpigt.

Populära godiset byter recept – kvaliteten sjunker och priset ökar

Här blir det regnigt och kallt i påsk – enligt SMHI:s prognos

Påskharen ser ut att komma skuttande med varmare väder i stora delar av Sverige, enligt SMHI:s prognos inför helgen.

Brand på hotell – man i 30-årsåldern gripen

En brand utbröt i ett hotell i Kungens kurva sydväst om Stockholm på tisdagskvällen. Polisen har frihetsberövat en man i 30-årsåldern som misstänkt för mordbrand.

Postnord-vd:ns galna lön: Så extremt mycket pengar tjänar Annemarie Gardshol

Annemarie Gardshol, 57, har de senaste två åren gjort rejäla lönelyft. Nyheter24 har tagit reda på exakt hur mycket Postnords vd tjänar.

Kaos på E20 efter allvarlig olycka – två svårt skadade

Två personer har skadats svårt i en trafikolycka på E20 vid Strängnäs. Ambulanshelikopter har bistått i räddningsarbetet.

Byggde sopberg på sin balkong – tvingas flytta

En kvinna i Malmö har blivit uppsagd från sin lägenhet för tredje gången, efter att ha fyllt sin balkong med sopor. Doften ska ha spridit sig i hela huset och till slut fick grannarna nog.