Mest lästa

Lyxfällan-experterna: Så mycket pengar måste du spara varje månad

Tog emot Swish på Onlyfans – måste betala tillbaka 400 000

En kvinna i 24-års åldern måste betala 400 000 till skatteverket efter att ha fått över tusentals swishinsättningar från en Onlyfans-prenumeration utan att betala skatt.

Emil Forsberg och Shanga skiljer sig

Det är på Instagram som Shanga Forsberg skrivit ut ett meddelande om att hon och fotbollsspelaren Emil Forsberg skiljer sig. Paret har sedan tidigare två barn tillsammans.

Ingemar Stenmarks förmögenhet: Miljonbolaget och lönen

Med 86 världscupsegrar och flera VM- och OS-guld är Ingemar Stenmark en gigant inom alpin skidsport. Men hur står det till på den ekonomiska fronten? Nyheter24 har kikat närmare på Stenmarks inkomst.

Kunderna rasar på Ica: ”Fullkomligt vidrigt”

Ett reklaminlägg som en Ica-butik i Göteborg lagt ut på Facebook, har fått kunderna att gå i taket. "O o o tvi för helvete..", skriver en person.

Här är namnen ingen vill ge sina barn – rasar i popularitet

Letar du efter ett namn som är unikt? Här är listan över namnen som minskade mest i popularitet 2024.

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

Korthuset rasade: Nu åker "kryptokungen" i fängelse i 25 år

Sam Bankman-Frieds framgångssaga hade bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för den så kallade kryptokungen. Från att ha byggt ett miljardimperium på påhitt och luftslott har kronan hamnat en aning på sned sedan amerikanska myndigheter slog till mot kryptobörsen FTX, och korthuset rasade.

Här är personerna Skatteverket kollar extra noga i deklarationen

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Brand på hotell – man i 30-årsåldern gripen

Postnord-vd:ns galna lön: Så extremt mycket pengar tjänar Annemarie Gardshol

Annemarie Gardshol, 57, har de senaste två åren gjort rejäla lönelyft. Nyheter24 har tagit reda på exakt hur mycket Postnords vd tjänar.

Kaos på E20 efter allvarlig olycka – två svårt skadade

Två personer har skadats svårt i en trafikolycka på E20 vid Strängnäs. Ambulanshelikopter har bistått i räddningsarbetet.

Byggde sopberg på sin balkong – tvingas flytta

En kvinna i Malmö har blivit uppsagd från sin lägenhet för tredje gången, efter att ha fyllt sin balkong med sopor. Doften ska ha spridit sig i hela huset och till slut fick grannarna nog.

Upp till 6 600 kronor dyrare att äga elsparkcykel – per år

Det är sedan årsskiftet lagtvång på att trafikförsäkra sin elsparkcykel. Priset på försäkringen kan skilja från 600 kronor till det tiodubbla 6 600 kronor per år. Den nya lagen är till för att skydda alla trafikanter från dyra skador när olyckan är framme, berättar juristen Jenny Sparring på Konsumenternas för Nyheter24.

Marie är beroende av att köpa soffor – har skulder på 477 000: “Känna mig lyxig”

Marie har dragit på sig ett skuldberg, och kallar sig själv för “soffmissbrukare”. Hon går back många tusenlappar varje månad, och riskerar nu att förlora sitt hem. Magnus Hedberg och Lyxfällan åker därför till Ludvika för att hjälpa Marie.