Mest lästa

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Kunderna sågar Gekås Ullareds ändring: "Urdåligt"

Gekås Ullared har slagit upp portarna till ett nytt kafé, men kunderna är allt annat än nöjda. "Blev mycket besviken", skriver en person i sociala medier.

Lyxfällan-Magdalena: Så mycket sparpengar måste du ha på kontot

Om man blir av med jobbet eller inte kan arbeta behöver man ha en ekonomisk krockkudde. Men hur stor buffert borde man egentligen ha? Nyheter24 frågade ekonomen och Lyxfällan-experten Magdalena Kowalczyk.

Gordon Ramsay dissar Arla i nytt klipp: "Sluta nu!"

I ett klipp på Tiktok lade Arla Mat upp en video som visar hur man tillagar en försvenskad version av den engelska maträtten Wellington. Då är det ingen mindre än kanske världens mest kända tv-kock som ingriper: Gordon Ramsay.

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

SMHI har utfärdat en gul varning för snö. På sina håll kan det komma upp till 10 centimeter nederbörd.

Swish förändring – för att skydda dina pengar

Förra året ökade telefonbedrägerierna med 36 procent. Det växande problemet har fått regeringen att överväga förändringar av betaltjänsten Swish och fått bankerna att vidta åtgärder.

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Upp till 20 000 fick fel bostadsbidrag av Försäkringskassan

Försäkringskassan har gått ut med ett varningsmeddelande till 20 000 medborgare som fått ett extra bostadsbidrag. Utbetalningen som ska ha gjorts den 10 april kan mycket väl vara helt felaktig, och du som fått pengarna kan vara tvungen att betala tillbaka pengarna.

Då höjer HBO Max priset, inför reklam och byter namn

I samband med att HBO Max byter namn till bara Max görs en rad förändringar. Exempelvis införs ett reklamabonnemang. För de som inte vill se reklam höjs avgiften rejält.

Iphone tvingas ta bort Whatsapp och andra appar i Kina

Stormen kring Anna Kinberg Batra: Detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

Det senaste året har inte inneburit några stora sänkningar av skatter för de svenska hushållen. Istället har man trängts av höga räntor, dyrare varor och faktiskt flera skattehöjningar. Américo Fernández är privatekonom på storbanken SEB och spår sänkningar av flera skatter i höst. – Sverige har starka finansiella muskler, säger han till Nyheter24.

Barnvakt våldtog flicka under flera år

Ludvig Åberg flyger vidare – efter succén i US Masters

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Folkhälsomyndigheten varnar alla äldre: "Kan i värsta fall leda till döden"

Folkhälsomyndigheten är bekymrade över att så få äldre tagit en påfyllnadsdos av sitt covid-19 vaccin i vår. Nu går de ut med en varning till de äldre, och påminner om att sjukdomen i värsta fall leda till döden.

Nordeas stora förändring – så påverkas du: "Genomsyrar allt"

Kaos kring ny lag om eldning – det här gäller där du bor

Ja, elda på. Nej, elda inte alls. Förvirringen är stor när landets kommuner ska tolka regeringens nya avfallsregler.

För första gången på flera år: Svenska onlineköp ökar

Det har varit en tuff period för svenska konsumenter. Men nu ökar köpviljan för första gången sedan 2021. I alla fall på nätet, där branschorganisationen Svensk Handel visar på stigande försäljningssiffror online.

Mugg återkallas – kan orsaka kvävning

Stressen på Postnord fick Klara, 20, att krascha: ”Glömde allt”

Klara, 22, hann jobba på Postnord i ett år, sedan blev hon utbränd. Två år senare är hon fortfarande sjukskriven. – Jag visste inte var jag var eller vad jag höll på med, säger hon till Nyheter24.

Varning för ymnigt snöfall – här kan det komma 10 centimeter

Ica-banken: Då ska du aldrig swisha

Nästan vart tredje barn mellan 8 och 18 år ber regelbundet sina föräldrar om pengar via Swish – och 70 procent av dem får nästan alltid sin vilja igenom, visar en ny undersökning. – Man gör nog både sig själv och sitt barn en björntjänst om man swishar lite till höger och vänster, säger Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér.

Nu är mördarsniglarna tillbaka – ovanligt tidigt

Redan i april har mördarsniglarna börjat dyka upp på flera platser, och enligt snigelexperten Ted von Proschwitz finns det mycket som talar för ett snigelår. Här får du veta hur du minimerar risken för sniglar i trädgården.

Polisjakt på beväpnad person – 60-tal personer instängda

Ett 60-tal människor är instängda i en konferenslokal i centrala Bollnäs medan en polisjakt pågår, rapporterar P4 Gävleborg.

Svenska Michelinkrogen stänger igen: "Slutet på en era"

En av Sveriges omtyckta Michelinkrogar meddelade i veckan att de kommer att stänga igen i slutet på sommaren. Här får du veta varför.

Ica, Coop och Axfoods hårdare tag – för att stoppa stölderna

Den senaste tiden har brottsligheten ökat markant i svenska butiker. Matjättarna Ica, Coop och Axfood berättar för Nyheter24 om oron och hur man arbetar för att stävja problemen. – Brottslighet är tyvärr något som handeln alltid utsatts för.