Mest lästa

Har du den här mobilen? Då ska du inte använda BankID

Kunderna sågar Gekås Ullareds ändring: "Urdåligt"

Gekås Ullared har slagit upp portarna till ett nytt kafé, men kunderna är allt annat än nöjda. "Blev mycket besviken", skriver en person i sociala medier.

Kunderna rasar på Marabou: “Ingen bryr sig”

Marabou ska ta tillbaka en gammal chokladkaka-smak in i sortimentet igen. Men nu rasar kunderna över att det inte är den smaken som folk faktiskt vill ha tillbaka.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Han är TV4-profilen Johan Macéus kända son

Johan Macéus är en svensk programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Macéus.

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Att gå i pension tidigt betyder minde pengar i plånboken varje månad. Men vet du hur mycket pengar du förlorar på att sluta jobba innan riktåldern?

Populära bryggeriet riskerar böter på 500 000 kronor

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.

Han grundlurades av bedragare: Bestulen på en miljon kronor

Tusentals svenskar har blivit lurade på pengar som de trodde att de investerade i kyptovalutor. Men i verkligheten fyllde Per och de andra lurade svenskarna bara bedragarnas fickor med sina surt förvärvade slantar. Pengar som de aldrig får tillbaka. – Jag är inget dumhuvud. Men på ett helt fantastiskt sätt så har de här människorna lyckats lura mig på en miljon inom loppet av några veckor, säger Per.

Minst 27 barn i bussolycka i Tyskland

Här är de 20 populäraste namnen att ge hundvalpen

Vilket namn ska du egentligen ge hundvalpen? Här är listan på de allra mest populära valpnamnen 2024, fördelat mellan hanar och tikar.

Värmebesked till valborg – kan bli 15 grader varmt

Kylan fortsätter att hålla i sig, och ostadigt väder väntas nästa vecka. Men framåt Valborg ser det ut att bli varmare – med temperaturer uppemot 15 grader i söder.

Det älskar Systembolagets personal när du gör i butiken

Vi alla vet att det finns en rad störiga saker kunder i butiker kan ha för sig. Men vad är det egentligen butikspersonalen älskar när kunden gör inne på Systembolaget?

Anticimex råd för att slippa störande fiskmåsar

Har du fått sällskap av fiskmåsar? Det kan bli väldigt störande, men det finns sätt att bli av med den oinbjudna gästen. Christina Thyr på Anticimex berättar för P4 Jönköping​ hur du gör för att slippa att få besök av fiskmåsar.

Har du den här mobilen? Då ska du inte använda BankID

Det är inte längre säkert att använda BankID och Swish på alla Samsung-mobiler. Nyheter24 förklarar varför – och vilka modeller det gäller.