Mest lästa

Lyxfällan-experterna: Så mycket pengar måste du spara varje månad

Tog emot Swish på Onlyfans – måste betala tillbaka 400 000

En kvinna i 24-års åldern måste betala 400 000 till skatteverket efter att ha fått över tusentals swishinsättningar från en Onlyfans-prenumeration utan att betala skatt.

Emil Forsberg och Shanga skiljer sig

Det är på Instagram som Shanga Forsberg skrivit ut ett meddelande om att hon och fotbollsspelaren Emil Forsberg skiljer sig. Paret har sedan tidigare två barn tillsammans.

Ingemar Stenmarks förmögenhet: Miljonbolaget och lönen

Med 86 världscupsegrar och flera VM- och OS-guld är Ingemar Stenmark en gigant inom alpin skidsport. Men hur står det till på den ekonomiska fronten? Nyheter24 har kikat närmare på Stenmarks inkomst.

Kunderna rasar på Ica: ”Fullkomligt vidrigt”

Ett reklaminlägg som en Ica-butik i Göteborg lagt ut på Facebook, har fått kunderna att gå i taket. "O o o tvi för helvete..", skriver en person.

Här är namnen ingen vill ge sina barn – rasar i popularitet

Letar du efter ett namn som är unikt? Här är listan över namnen som minskade mest i popularitet 2024.

Bensinpriset höjs inför påskhelgen

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Byggde sopberg på sin balkong – tvingas flytta

Upp till 6 600 kronor dyrare att äga elsparkcykel – per år

Det är sedan årsskiftet lagtvång på att trafikförsäkra sin elsparkcykel. Priset på försäkringen kan skilja från 600 kronor till det tiodubbla 6 600 kronor per år. Den nya lagen är till för att skydda alla trafikanter från dyra skador när olyckan är framme, berättar juristen Jenny Sparring på Konsumenternas för Nyheter24.

Marie är beroende av att köpa soffor – har skulder på 477 000: “Känna mig lyxig”

Marie har dragit på sig ett skuldberg, och kallar sig själv för “soffmissbrukare”. Hon går back många tusenlappar varje månad, och riskerar nu att förlora sitt hem. Magnus Hedberg och Lyxfällan åker därför till Ludvika för att hjälpa Marie.

Har du en sån här Iphone? Den såldes nyss för 1,4 miljoner

Däckbyte på bilen? Då riskerar du saftiga böter

Från den 15 april är det förbjudet att köra bilen med dubbdäck. Därför är det för många snart dags att börja sätta på sommardäcken. Men vad ska du egentligen ha i åtanke för att inte riskera böter? Det reder Mekonomens kedjechef Madeleine Westerling ut. – Vi brukar generellt avråda från att köra med dessa, säger hon.

Priset på bensin och diesel höjs – så mycket kostar det att tanka nu

Man död – hamnade under tre meter snö när han skottade

En man i 45-årsåldern som skottade snö från taket på sin fastighet i Lindvallen har avlidit. Under arbetet gav snön gett vika och rasade mot marken. Olyckan inträffade i måndags och mannen åkte med snön och hamnade under ett tre meter tjockt lager snö.

Clas Svahn utsatt för stalker – har förföljts i år: "Är hans liv"

Clas Svahn är en svensk författare, journalist och mediaprofil. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Svahn.

Bro har rasat i USA: ”Bilar och människor i vattnet”

En 2,6 kilometer lång bro i Baltimore i östra USA har kollapsat sedan ett fartyg kört in i den. Flera personer och fordon antas ha hamnat i vattnet, enligt lokala brandkåren. Det är extremt allvarligt, säger Kevin Cartwright, talesperson vid Baltimore City Fire Department, till TT.

Morgonens nyheter 26 mars

Här är morgonens nyheter i korthet.

Textil- och tapetjätten i konkurs – efter 20 år: "Tyngre än jag trodde"

I dagarna skrev ägaren av Skandinaviens ledande tapet- och textilbutik på konkurspapprena. Efter en tid av förluster kunde butiken inte längre bedriva sin verksamhet.