Brutal kvinnomisshandel skakar Indien

Indien skakas av ännu ett fall av brutalt våld mot kvinnor. Ett videoklipp som visar hur fyra män misshandlar en kvinna med pinnar sprids nu på nätet.


Våld mot kvinnor i Indien

Av de 256 329 våldsbrott som rapporterades i Indien under 2012 var 228 650 rktade mot kvinnor. 26 procent av brotten var våldstäktsfall.

PUNJAB. Våld mot kvinnor har varit det stora samtalsämnet i Indien sedan i december förra året då en kvinnlig student mördades efter en brutal våldtäkt.

Fallet fick tiotusentals att gå ut på gator och kräva hårdare våldtäktslagar och ökat skydd för kvinnor.

Men trots uppmärksamheten har landet skakats av nya vidriga fall de senaste månaderna. 

Var beväpnade med pinnar

Förra månaden fångade en övervakningskamera polismän när de slår en kvinna som anmält sexuella trakasserier. Och nu har har horribla bilder släppts på en brutal kvinnomisshandel i staden Punjab i nordvästra Indien.

Kvinnan uppger att hon blev attackerad när hon krävde att få tillbaka utlånade pengar. Bilderna visar hur hon då attackeras av fyra män beväpnade med pinnar.

Polisen: "De kommer att gripas"

Männen slår henne upprepade gånger tills hon faller till marken. Då fortsätter en man att slå henne. 

En äldre man och en kvinna försöker rädda henne men blir då attackerade av männen. 

Efter attacken har kvinnan lämnat filmen till polis som har inlett en förundersökning om grov misshandel.

– Vi har identifierat de misstänkta och de kommer att gripas snart, säger en polis till Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

1 timme sedan
"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.