Mannen räddades av förbipasserande.
1 av 4
Mannen räddades av förbipasserande. - Foto: SCANPIX
Det krävdes brandmän från två stationer för att släcka branden.
2 av 4
Det krävdes brandmän från två stationer för att släcka branden. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Polisen har ännu inte gripit några misstänkta.
3 av 4
Polisen har ännu inte gripit några misstänkta. - Foto: SCANPIX SWEDEN
Polisen ska nu undersöka brottsplatsen.
4 av 4
Polisen ska nu undersöka brottsplatsen. - Foto: SvenskaDagbladet / Dan Hansson/SvD/kod 30062

Rånare lämnade man bakbunden – i brinnande kiosk

Först slog de tre rånarna ned kioskägaren. Sen lämnade de honom bakbunden i den brinnande kiosken.


Branden utvecklades snabbt

Många vittnen samlades kring brandplatsen och det krävdes två stationer för att släcka elden.

– Jag satt och kollade på tv när jag hörde en smäll. När jag tittade ut från fönstret var det fullt med rök på gatan, säger en granne till TTELA.

TROLLHÄTTAN. Vid 20-tiden i går kväll överraskades kioskägaren av tre rånare som slog ned honom med ett pistolliknande föremål. Sen bakband de honom och lämnade honom i kiosken, som då av någon anledning börjat brinna skriver TTELA.

Inte allvarligt skadad

Mannen räddades efter det att förbipasserande på Kungsgatan i Trollhättan hört hans rop på hjälp. Mannen togs till sjukhus men ska inte vara allvarligt skadad.

– Det verkar inte så. Han är i alla fall talbar och har pratat med polisen, säger Björ Blixter, polisens presstalesman i Västra Götaland, till Nyheter24.

Mordbrand

Blixter meddelar också att det inte finns några gripna för rånet och att en teknisk undersökning av brottsplatsen snart kommer att inledas.

TTELA skriver att det är oklart om rånarna lyckades stjäla någonting och att polisen kommer att utgå från brottsrubriceringen mordbrand i den utredning som nu inleds. En rubricering som dock kan komma att ändras under utredningens gång.

Ran
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.