- Foto: TT NYHETSBYRÅN

Mamma lät flera män våldta hennes dotter ombord på färja

​En kvinna från Danmark ska ha låtit flera mån våldta hennes dotter ombord på färjor till Sverige.


Våldtäkterna ska ha skett från att dottern var sex år gammal tills att hon var nio, skriver BT. Mamman dömdes förra året till åtta års fängelse för brotten. Även flickans styvpappa dömdes till fängelse för våldtäkt och försök till våldtäkt.

Nu har fler fruktansvärda detaljer om händelserna framkommit. Ytterligare en man står åtalad för att ha våldtagit flickan, som i dag är elva år gammal, ombord på färjor till Sverige och Norge.

– Jag kan säga som så, att det inte handlar om en familjemedlem, säger åklagaren till BT men vill inte gå närmre in på vilken relation mannen har till familjen, säger åklagaren till BT.

Våldtäkterna avslöjades när dottern berättade om dem för sin fostermamma.

Mamman har tidigare dömts för att medverkat till sexuella övergrepp på sin näst äldsta dotter. Totalt har hon sex barn.

– Jag hoppas att hon får värsta tänkbara straff för det hon gjort, säger en av döttrarna, som inte har någon kontakt med sin mor, till BT.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Höjd BNP-siffra från USA

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Enligt åklagaren finns det ingen naturlig orsak till att jordskredet vid E6 i höstas skedde. Tre personer med koppling till företag om arbetat i området misstänkts för brott.

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Arla planerar att höja priserna på sina produkter den första april. Både mjölken och andra varor kommer bli dyrare.