Här försöker mamman lämna dottern i drive thrun – för att rädda henne från pappan

Det här är så hemskt. Varning för väldigt starka bilder.


Hemska bilder som visar hur en kvinna försöker lämna över sin tvååriga dotter till en anställd på McDonald’s drive thru för att skydda henne från pappan har släppts.

Kvinnan, som heter Jessica Wilson, säger att hon försökte lämna över barnet eftersom pappan försökte kidnappa henne.

Händelsen filmades av en övervakningskamera, och du kan se det fruktansvärda händelseförloppet i klippet ovan. Bilderna i filmen visar hur Wilson desperat försöker ge barnet till kvinnan i kassan, som ska ha sagt åt henne att lämna över flickan. Men Levenski Crossty, barnets far, lyckas ta flickan och köra iväg med henne.

Nu har en domstol i Cincinnati i Ohio i USA tagit upp fallet. Åklagare säger att Crossty utsatte Wilson, dottern, och hennes andra tre barn för ett ”natt av terror” när brottet begicks i juli 2016.

Innan incidenten vi McDonald’s ska han ha brutit sig in i hennes hem, misshandlat henne, och sedan tvingat in henne och barnen i bilen. De ska sedan ha kört runt i timmar medan Crossty fortsatte sina attacker på Wilson och barnen.

Crossty och hans advokater menar att det inte rörde sig om kidnappning, utan om att han ville skydda barnen från Wilson som han menar var full. Han har dock erkänt sig skyldig till hustrumisshandel, det rapporterar Mirror.

Det här är tyvärr inte första gången ett barn far illa. I det här hemska klippet visas hur en barnflicka bränner ett barn med en locktång.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Förtjänar pappan en långt fängelsestraff?
Tack för din röst!