Tar smygbilder på kvinnas bröst – då skyller folk på kvinnan

En man fångas på film när han tar smygbilder på en sovande kvinnas bröst på en buss i Malaysia.


En man fångas på film när han tar smygbilder på en sovande kvinnas bröst på en buss i Malaysia.

I klippet kan man se hur mannen bläddrar igenom bilder som han tagit på kvinnan i sätet bredvid. Det är en passagerare som sitter bakom mannen som ser vad han håller på med och börjar filma honom.

När mannen märker att han filmas plockar han snabbt undan mobilen.

Trots att det här är ett rent vedervärdigt beteende av mannen så började folk kommentera att kvinnan fick skylla sig själv. Detta efter att klippet delats i en malaysisk Facebook-grupp med med över 100 000 medlemmar.

Många tycker dock att det är mannens beteende som så klart är det värsta. En person kommenterar ”Istället för att lära kvinnor att skyla sig, varför lär vi inte män att uppträda respektfullt?”, skriver Next Shark.

Läs även om Svenska Isabelle, 23: Vuxna män – sluta smygfota mig på tunnelbanan

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Finlands president: Tala mindre om krig

Ny gränsdragning pågår i svårlöst konflikt

Armenien och Azerbajdzjan har börjat "fixa" sin hårt omstridda gräns, meddelar ärkefienderna. Gränsdragningen utgör ett försök att normalisera den ytterst frostiga relationen mellan länderna och undvika nya blodiga sammandrabbningar i regionen.

Upphittade skelettdelar kom från en människa

Skelettdelar som hittades vid en camping i Strömstad i söndags kom från en människa, rapporterar Strömstads Tidning.

Färre abonnenter än väntat för Spotify

Strömningstjänsten Spotify redovisar en rörelsevinst på 168 miljoner euro för första kvartalet i år. Det kan jämföras med förlusten på 156 miljoner euro under motsvarande kvartal 2023.

Mamma döms – tatuerade dödskalle på sonen

Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Riksbanken varnar för att kontanter kan bli "i det närmaste oanvändbara i Sverige" om åtgärder inte vidtas. – Vi behöver bromsa en utveckling där vi är på väg mot att allt färre kan betala med kontanter, säger Elin Ritola, enhetschef för betalningsanalys och innovation på Riksbanken, till SVT.