Knivmord filmades efter gängbråk
Ali Zahawi (t.v) var inte rädd för att vifta runt med sin kniv på film innan han använde den för att döda.

Gängmedlemmen filmade mordvapnet – strax innan dådet

Bara en stund innan mordet på sin fiende spelade gängmedlemmen in en video där han visar upp mordvapnet.


Det var i augusti förra året som de tre gängmedlemmarna Ali Zahawy, Rodney Mukasa och Fabio Cela letade upp och mördade den jämnåriga 19-åringen Andre Aderemi. Det här efter en lång fejd mellan deras gäng och offrets, skriver Mirror.

Nu har Ali Zahawy och Rodney Mukasa dömts till livstid i fängelse för mord och Fabio Cela till 16 års fängelse för dråp och i samband med det här så har också polisen släppt en ryslig, kort video där två av de nu dömda sitter i bilen och pratar om att "shanka" sina rivaler. 

Ali Zahawy håller i en stor kniv som kort därefter kom att användas för att hugga ihjäl Andre Aderemi.

Gänget ska ha fått veta att Andre Adermi skulle till södra London för en kort visit och därefter tagit reda på var han befann sig och jagat honom längst gatan med knivar och ett järnrör.

Offret fördes till sjukhus med flera knivskador – bland annat i huvudet – och avled samma kväll, enligt Mirror.

Läs också om Sharam Karim, som jagas av polis misstänkt för knivmord i Borås.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.