Fler heterosexuella har haft sex med personer av samma kön än du tror

Enligt en undersökning har många som identifierar sig som heterosexuella haft sex med andra män någon gång i sitt liv.


En undersökning som kartlägger läggningar och sexuella beteenden av invånare i USA har kommit fram till att många, särskilt män, som själva identifierar sig som straighta har haft sex med andra av samma kön.

Det är US Center for Disease Control Prevention som har intervjuat omkring 9 000 män och kvinnor i åldrarna 18 och 44 år under två år. Frågorna har rört sig om sexuella läggningar, identifiering och sexuella mönster.

95,1 procent av männen och 92,3 procent av kvinnorna identifierar sig som heterosexuella. 4,9 procent av män och 7,7 procent av kvinnor identifierar sig som icke heterosexuella.

I de siffrorna finns 1,9 procent män och 1,3 procent kvinnor som identifierar sig som homosexuella och 2 procent av män och 5,5 procent av kvinnor som ser sig som bisexuella.

Även om 3,9 procent av män identifierar sig som annat än straighta så har ändå 6,2 procent av de undersökta haft antingen oral- eller analsex med annan man.

Det skulle isåfall innebära att många heterosexuella män har experimenterat med andra män. Och för det kan man fortfarande identifiera sig som straight såklart, rapporterar Attitude och nu senast brittiska Metro.

Eller helt enkelt att läggningar ser olika ut och att människor är öppna för att experimentera. Allt är inte svart och vitt, people!


Bildkälla

/
/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Identifierar du dig som straight?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.