Spelar storleken någon roll? Män tycker det.
1 av 3
Spelar storleken någon roll? Män tycker det. - Foto: TT
En undersökning gjorde på Dr Ed visar att den genomsnittliga penis-längden är 14,1 centimeter, men idealet är 16,6 centimeter.
2 av 3
En undersökning gjorde på Dr Ed visar att den genomsnittliga penis-längden är 14,1 centimeter, men idealet är 16,6 centimeter. - Foto: Faksimil Dr Ed
Den visade även att idealet är större i Österrike.
3 av 3
Den visade även att idealet är större i Österrike. - Foto: Faksimil Dr Ed

Den tråkiga sanningen om vad de flesta män tänker om sin penis

Nya studier besvarar den uråldriga frågan: Spelar storleken någon roll?


En av tidernas äldsta fråga lär troligtvis vara: Spelar storleken någon roll?

En fråga som nu tycks ha fått ett svar.

Ja, den spelar roll – för män.

Detta visar en ny studie som har gjorts på uppdrag av sjukrådgivnings-hemsidan Dr Ed, vilket Independent har skrivit om.

Studien kom fram till att den genomsnittliga penislängden är 14,1 centimeter, men att de anser att idealet faktiskt är 16,6 centimeter.

Bildkälla: Dr Ed

Undersökningen visade också att i Österrike har en högre ideallängd än andra länder i undersökningen – nämligen 17,6 centimeter. I Storbritannien är idealet lägre – 14,2 centimeter.

Bildkälla: Dr Ed

– Föreställningar om vad som är “tillräckligt stor” är långt ifrån universella eller överenskomna. Beroende på läge och kulturella sammanhang kan en man med genomsnittlig, eller över genomsnittlig storlek, tyvärr fortfarande ha stora möjligheter att uppfatta sig själva som otillräckliga, förklarar Dr Ed.

Visste du att det finns ett knep för att se om någon har en stor penis och att de flesta tror att deras penis är större än den egentligen är?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spelar storleken någon roll?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nu kan du spara anhörigs DNA – efter döden – i ett smycke

Polisen rapporterar om brand, Härnösand

"Härnösand, larm om brand i byggnad i centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Minderåriga använder sig av olagliga appar för att köpa snus och andra varor med åldersgräns. Apparna efterliknar BankID-varianter som Freja och är trovärdiga, och går att köpa för 45 kronor. Då får användaren ett fejkat ID-kort direkt i mobilen som är nästan perfekta kopior.

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

1 timme sedan
Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.