Man led av fruktansvärda magsmärtor – läkarna hade aldrig sett något liknande

Mannen hade haft svåra magsmärtor under en längre tid och uppsökte akut läkarvård. Synen läkarna möttes av var chockerande.


Det finns en hel del läskiga saker som kan gömma sig i kroppens skrymslen och vrår.

Som exempelvis den här lilla treåriga pojken som åt rå fisk och fick en väldigt obehaglig och farlig överraskning på köpet.

Något ännu mer skräckinjagande hände nyligen när en 48-årig man uppsökte läkarvård för magsmärtor som hade pågått under två månaders tid.

När läkare undersökte mannen visade det sig att hans tunntarm beboddes av en groteskt lång bandmask. Den var närmare bestämt hela 183 centimeter lång.

Parasiten, orsakad av fläskkött, hade krupit ihop inne i tunntarmen, men drogs sedan ut mannens mun under ett ingrepp på PVS Memorial Hospital i Indien, enligt LiveSience.

Just bandmask har tyvärr använts även tidigare av en mamma som försökte få sin dotter att gå ner i vikt inför en skönhetstävling, vilket du kan läsa om här. Om du gillar att frossa i småäckliga saker så kommer du säkert uppskatta att läsa om det här snuskiga fyndet som gjordes i en pastarätt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för att drabbas av bandmask?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

1 timme sedan
Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.