Många kanske önskar att de hade en större penis.
1 av 3
Många kanske önskar att de hade en större penis. - Foto: Pixabay/TT
Nu har forskning visat att det är möjligt.
2 av 3
Nu har forskning visat att det är möjligt. - Foto: TT
Men det finns en hake…
3 av 3
Men det finns en hake… - Foto: Pixabay

Det går att få längre penis utan kirurgi – men det finns en hake

Forskare har kommit fram till att män kan få längre penisar utan kirurgi, men det är inte något de egentligen rekommenderar.


Många män är nöjda med sina penisar, andra känner att de är för stora, andra att de är för små. Men det finns fortfarande en hel del som önskar sig en längre penis.

Det har utvecklats en hel del olika metoder genom åren, bland annat peniskirurgi. Det är dock både kostsamt och ofta inte speciellt effektivt, skriver Daily Star.

Nu har två forskare från Italien kommit fram till att det faktiskt finns ett naturligt sätt att göra ens penis längre, som alltså inte innebär några kirurgiska ingrepp.

Genom att undersöka flera olika tekniker för att öka längden på sitt könsorgan kom de fram till att penisförlängande verktyg faktiskt fungerar.

Men förlängningsmetoden kräver att personen använder verktyget i flera timmar per dag och kan se resultat först efter fyra månaders daglig användning, något som de flesta inte har tid med. Har du dock den tiden kan du förvänta dig en längdökning med mellan 1,5 centimeter och 2,5 centimeter, enligt forskarna.

Det kanske låter bra om man har tid och ork, men det finns en hake. Experter vill nämligen helst inte att män använder den här typen av hjälpmedel.

Enligt peniskirurgen David Alessi varnar att en besatthet av sin penisstorlek kan tyda på psykiska problem.

– Många män som tror att deras penisar är små har faktiskt inte ens små penisar. Många som tror deras penis är för liten har penis dysmorfofobi och skulle må bättre av att träffa en psykolog än en kirurg, säger han till Daily Star.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde alla vara nöjda med sina penisar som de är?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

1 timme sedan
Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.