- Foto: PotatoPotato

Bröllopslyckan kan bli din...

... utan att du behöver hitta en make eller maka själv.


Det är scenkonstnätverket PotatoPotato som ordnar ett bröllop för folket och låter vem som helst gifta sig - med vem som helst.

– Ett bröllop är ingenting annat än en stor teaterföreställning, sa en mycket berömd bröllopsplanerare, och vi kan inte annat än hålla med, säger Freja Hallberg från PotatoPotato, som arrangerar Det Lite Billigare Lite Sämre Bröllopet den 19 juni.

Alltså samma dag som kungahuset håller bröllop i Storkyrkan.

Här kan den som kanske inte hittat någon att gifta sig med hitta rätt.

– I dagens samhälle finns det så mycket att välja bland, vi gör det enkelt, här ingår allt. Vi erbjuder hela paketet, en maka eller make, bröllopskläder, vigselring, fest och gäster, säger Freja Hallberg.

Brudparen lottas till par och inte förrän på självaste bröllopsdagen får makarna reda på vem som blir deras äkta hälft.

Men lyckan varar inte länge. Brudparen får innan de ingår äktenskap skriva på skilsmässopapper och redan dagen efter bröllopet går paren skilda vägar igen.

– Om det är något par som verkligen fattar tycke för varandra, kan de ju alltid gifta om sig, säger Freja Hallberg från PotatoPotato.

Anmälan vid inskrivningsdagarna som arrangeras i Malmö, Göteborg och Stockholm i slutet av april och i början av maj. Bröllopsgäster måste anmäla sig på potatopotato.se senast den 1 juni.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rysk robotattack mot Charkiv

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

1 timme sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

2 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

igår 22:16
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

igår 22:08
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.