Gamling körde mot trafiken

Två fick föras till sjukhus.


KARLSTAD. Strax efter klockan sju på måndagskvällen fick polisen in samtalet. En man kör mot trafiken på E 18. Bara minuten senare smällde det.

Den gamla mannen frontalkrockade med en 60-årig kvinna. Tur nog undkom de bägge med lindriga skador. Varför mannen körde på fel sida om vägen är inte klartlagt, men polisen utesluter inte att åldern spelar in.

– Jag har inte fått någon redogörelse. Man kan kanske tro att åldern spelat in, men det är inget jag kan påstå. Det kan vara frågan om ett rent misstag, säger Tord Carlsson vid Värmlandspolisen, till Nya Wermlands-Tidning.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

USA:s senat: Ja till Ukrainastöd

Rysk robotattack mot Charkiv

Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

1 timme sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

igår 22:16
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.