Den nya appen tillåter dig att se vem som dumpar dig eller ignorerar din vänförfrågan.
1 av 2
Den nya appen tillåter dig att se vem som dumpar dig eller ignorerar din vänförfrågan. - Foto: FAKSIMIL unfriendfinder.com
Applikationen är inte officiell och kommer att sluta fungera när Facebook ändrar sina inställningar.
2 av 2
Applikationen är inte officiell och kommer att sluta fungera när Facebook ändrar sina inställningar. - Foto: Paul Sakuma/SCANPIX

Vem dumpar dig på Facebook?

Nu kan du se när någon kastar ut dig från sin vänlista på Facebook. Applikationen "Unfriend finder" har laddats ner av 44 miljoner användare.


Att se om en vänförfrågan accepterats hör till vanligheterna. Det är svårare att se om du blivit dumpad av någon. Applikationen Unfriend finder visar enkelt vem som dumpar dig som vän på Facebook.

Skaparna hävdar att appen är gratis och direkt meddelar när någon tagit bort dig som vän. Unfriend finder är ingen officiell Facebook-applikation och kan innebära en hård smäll för både Facebook och dess användare.

Hittills har 44 miljoner människor laddat ner Unfriend finder, skriver Aftonbladet. Appen förväntas bli kortlivad. Så fort Facebook ändrar i inställningarna så kommer applikationen sluta fungera.

App
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanarieöarna kokar – protesterar mot massturism

Grekiskt prinspar går skilda vägar

Prins Nikolaos av Grekland och prinsessan Tatiana av Danmark skiljer sig efter 14 års äktenskap.

Man död i villabrand

En man i 65-årsåldern har avlidit i en brand i en villa i Älvsjö i Stockholms kommun.

Vanliga maten innehåller cyanid – så lite förgiftar dig

Varje år uppsöker tusentals personer sjukhus på grund av förgiftning. En riskfaktor är vanliga frön och mandlar som finns i många hushåll. Det finns sorter som nämligen innehåller det livsfarliga giftet cyanid.

Morgonens nyheter 20 april

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Bil misstänks ha sprängts i Landskrona

1 timme sedan
En bil misstänks ha utsatts för en detonation och därefter börjat brinna i Landskrona under natten, skriver polisen på sin hemsida.