25-årige Pierre Nilsson har varit försvunnen sedan natten till söndag den 4 mars.
1 av 4
25-årige Pierre Nilsson har varit försvunnen sedan natten till söndag den 4 mars. - Foto: Privat
Ett av tipsen handlar om att han ska setts av en kvinna i Partille tidigt på söndagsmorgonen den 4 mars.
2 av 4
Ett av tipsen handlar om att han ska setts av en kvinna i Partille tidigt på söndagsmorgonen den 4 mars. - Foto: Privat
Pierre Nilsson var irriterad när han lämnade festen mellan ett och två på natten till söndag.
3 av 4
Pierre Nilsson var irriterad när han lämnade festen mellan ett och två på natten till söndag. - Foto: Privat
Pierres fru Charlotte Wendesten berättar att hon har stöd av sin pappa och mormor som numera sover i parets hus.
4 av 4
Pierres fru Charlotte Wendesten berättar att hon har stöd av sin pappa och mormor som numera sover i parets hus. - Foto: Privat

Fortfarande inga spår efter försvunne Pierre

Polisutredningen står still och hoppet om att hitta 25-årige Pierre Nilsson blir mindre för varje dag.


25-åringens signalement

25-årige Pierre Nilsson var klädd i en ljus jeansskjorta, ljusa jeans, en tröja i okänd färg och en kort svart dunjacka och han bar på en ryggsäck i okänd färg och modell. Polisen uppmanar eventuella vittnen att höra av sig på telefonnummer 114 14.

GÖTEBORG. Sista livstecknet från Pierre Nilsson, 25, kommer från hans mobil 03.01 samma natt som han försvann från en fest med sina kompisar.

Kustbevakningen har varit inkopplad och sökt i vattnet, skallgångskedjor har letat i närheten av restaurang Slakthuset där festen hölls och polisens specialhundar har sökt i samma område. Men sökandet har inte lett någonstans. Och nu står polisen helt still i utredningen.

– Mobilens position är inte så långt ifrån restaurangen. Varför den slutar fungera kan man inte säga på rak arm, säger Göteborgspolisens Maria Ahlberg till Nyheter24.

"När spåren tar slut blir det mycket spekulationer"

Som alltid med försvinnanden spekuleras det intensivt. Både på nätforum och från familjens sida presenteras idéer om vad som kan ha hänt. Enligt tidigare uppgifter ska Pierre Nilsson ha lämnat festen mellan ett och två på natten.

– Människor i kris reagerar olika. Det kommer in uppgifter med jämna mellanrum men inget som för utredningen framåt. När spåren tar slut blir det mycket spekulationer och många tror och tror sig ha sett något. Och det är både på gott och ont, säger Maria Ahlberg.

Tog sig in i låsta utrymmen när han festat

Familjen har tidigare gått ut med en belöning på en miljon kronor till den som lämnar avgörande tips som leder till att Pierre Nilsson hittas. I en intervju med Sveriges Radio Göteborg har Pierres pappa även uppmanat folk att leta i källare och förråd, då 25-åringen tidigare haft för vana att efter fester låsa in sig och sova i låsta utrymmen.

Men just nu är det dock inget spår som polisen arbetar efter. De tror snarare att Pierre Nilsson kan ha ramlat i vattnet.

– Vatten har vi väldigt gott om i Göteborg och fest och grabbar i den här åldern dras ofta till vatten för att uträtta sina behov, säger Maria Ahlberg.

Vet du mer om Pierre Nilssons försvinnande? Hör av dig till polisen på 114 14.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här går 100 företag i konkurs – varje vecka

Polisen i Örebro rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka har inträffat på Rv 50 Lillån i Örebro", skriver polisen på sin hemsida.

FN: Israel hindrar 7 oktober-offer från att prata

Israel hindrar FN:s utredare från att prata med vittnen och offer från 7 oktober-attacken. Det uppger FN:s tidigare chef för mänskliga rättigheter, Navi Pillay, som leder en utredning om angreppet.

Hizbollah: Skickat drönare mot Israel

Den Irantrogna shiamilisen Hizbollah i Libanon tar på sig en drönarattack mot Israel på tisdagen.

Bostadsbyggandet faller i USA

Bostadsbyggandet i USA sjunker. Nystartade bostadsbyggen föll med 14,7 procent i mars, till en årstakt på 1,32 miljoner byggen. Det är den lägsta nivån sedan augusti i fjol, visar nya siffror från det amerikanska handelsdepartementet.

Hjälp, mitt barn har också börjat snusa • Experten: "Skäms"

Hur ber man sitt barn sluta snusa utan att det blir ett bråk? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som avslöjar hur man gör.