. . .en kniv - och åt sedan upp dem.
1 av 4
. . .en kniv - och åt sedan upp dem. - Foto: CLAUDIO BRESCIANI / SCANPIX
Åklagaren har velat åtala gärningsmannen för mord eftersom våldet ansetts vara så pass allvarligt.
2 av 4
Åklagaren har velat åtala gärningsmannen för mord eftersom våldet ansetts vara så pass allvarligt. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
Rubriceringen blev däremot grov misshandel.
3 av 4
Rubriceringen blev däremot grov misshandel. - Foto: Claudio Bresciani/Scanpix
Efter ett svartsjukedrama skar forskaren av sin frus läppar med. . .
4 av 4
Efter ett svartsjukedrama skar forskaren av sin frus läppar med. . . - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Misstänkte otrohet - åt upp fruns läppar

I stället för att ångra sin brottshandling skyller kannibalhämnaren på sin fru. Mannen menar att hon förtjänat attacken efter att ha kränkt honom.


En annan kannibalrelaterad nyhet

Så sent som i lördags larmades Miamipolisen om två män som stod och slogs med varandra. Väl framme på platsen visade det sig att en hemlös man attackerats av en man som hade börjat bita och äta från sitt offers ansikte.

Kannibalen blev beordrad att att backa undan av polisen. När han inte lydde sköts han - men fortsatte att nafsa i sig bitar från ansiktet. Polisen bestämde sig då för att avlossa ytterligare skott och dödade då den nakne förövaren.

Efter ett tag identifierades det 65-årige offret som hemlöse Ronald Poppo. Det enda synliga som fanns kvar i hans ansikte var skägget.

STOCKHOLM. En svartsjuk forskare vid Karolinska institutet fick för sig att hans fru hade varit otrogen. Då bestämde sig docenten för att ta fram en kniv och skära av hustruns läppar - för att sedan äta upp dem.

– Han skar av hennes läppar och åt upp dem, säger en person som har uppgifter om den allvarliga misshandeln, till Aftonbladet.

Gärningsmannen har erkänt brottet men säger att han inte ångrar sin handling. I stället menar mannen att det varit frun som kränkt honom.

Går inte att operera

Offret hålls nu gömd på hemlig ort och vårdas för de omfattande skadorna. Läkare tror dock att det kan bli svårt att operera tillbaka läpparna.

– Det kommer att ta tid innan man kan bedöma det, om det går att åtgärda och vad man i så fall ska göra, säger advokaten Ingela Hessius Ekman, enligt Aftonbladet.

Skadorna är så pass allvarliga att åklagaren velat häkta kannibalhämnaren för försök till mord. Rubriceringen har däremot blivit grov misshandel.

/
/
Fru
/
/
/
Åt
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.