Missa inte TGIF ikväll klockan 21:00.
1 av 7
Missa inte TGIF ikväll klockan 21:00.
undefined
2 av 7
undefined
undefined
3 av 7
undefined
undefined
4 av 7
undefined
undefined
5 av 7
undefined
undefined
6 av 7
undefined
undefined
7 av 7
undefined

Kan man dopa sig - i datorspel?

Det har blivit dags för ännu ett avsnitt av Thank God It's Fragbite, och denna gång gästar VD:n för världens största digitala festival Robert Ohlén och den världskände e-sportstjärnan Christopher Alesund.


Tillsammans med Fragbites huvudansvarige Pontus Eskilsson diskuteras doping inom gaming, den komiska incidenten där en spelare råkade sända live när han onanerade och även det faktum att den svenske StarCraft II-stjärnan blivit avstängd för att ha spelat för lite.

Kan man dopa sig - i datorspel? Många gånger har man putsat på ytan när det kommer till doping inom gaming, men en färsk krönika tar upp ämnet än en gång. Detta pratar även DreamHacks VD, Robert Ohlén, om i kvällens avsnitt.

Kan man dopa sig inom e-sporten, och är det ett problem? Bör dopingkontroller införas, och var går gränsen för vad som bör vara tillåtet och ej? Ohlén känner själv att frågan inte behöver prioriteras, då man inte ens vet om det existerar än.


Detta, och mycket mer, diskuteras i Thank God It's Fragbite i kväll 21:00.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rekordbeslaget: 1,8 ton metamfetamin i bil

Annonslyft – men motvind för dagspress och tv

Medieinvesteringarna ökade till drygt 1,1 miljarder kronor i mars, en ökning med 6,8 procent jämfört med samma månad i fjol, enligt underlag från medlemmarna i branschorganisationen Sveriges Mediebyråer.

KD vill ha en ny migrationspakt

Gränser och frihet. Det är de två ord som kommer att symbolisera Kristdemokraternas EU-valskampanj, meddelar partiledare Ebba Busch. KD vill också ha en migrationspakt 2.0.

JO utreder Kinberg Batras rekryteringar

Stockholms landshövding Anna Kinberg Batra (M) har hamnat i blåsväder över två rekryteringar på länsstyrelsen i Stockholm.

17-åring häktad efter mordet i Skärholmen

En 17-årig pojke häktas misstänkt för grovt skyddande av brottsling efter mordet i Skärholmen. Han förnekar brott, säger hans advokat Diyar Beddiro.

Polisen i Ljungby rapporterar om brand

"Larm om villabrand", skriver polisen på sin hemsida.