Efter Flappy Bird: Här är fem andra spel som gör dig irriterad

Flappy bird är ett av de senaste, men listan på irriterande spel kan göras lång. Här är fem andra exempel på irriterande spel om du är på jakt efter en ersättare till Flappy Bird.


Efter Flappy Bird

Efter att Flappy Bird togs bort av skaparen har flera utvecklare försökt rida på framgången. 

Här är till exempel Flappy Doge, som är samma sak som Flappy Bird, med skillnaden att du är en hund (närmare bestämt ett känt internet-meme) i stället för en fågel.

Sen har vi också Flappy Bird Typing Tutor. Där ska du skriva ord och varje gång rätt bokstav trycks ner på ditt tangentbord så flyger fågeln upp.

Den studsande fågeln i Flappy Bird irriterade spelare världen över och appen såldes i 50 miljoner exemplar innan den togs bort av utvecklaren Nguyen Ha Dong

Många blev helt uppslukade av spelet i jakten på högre poäng och Nyheter24 testade spelet.

Spela på egen risk

Att Flappy Bird blev så framgångsrikt beror delvis på enkelheten. Det gick snabbt att lära sig men det var mycket utmanande. Allt som behövdes var att trycka på skärmen för att fågeln skulle flyga uppåt.

Här är fem andra exempel på väldigt irriterande spel som får dig att slita ditt hår. Spela på egen (och de som råkar befinna sig i din närhets) risk.

The Impossible Game

Även det här spelet är superlätt att lära sig, men nästan omöjligt att klara. Du är en fyrkant som ska studsa förbi olika hinder. Träffar du hindren så dör du. Har mycket hög "bara ett försök till"-faktor.

Duet Game

Samma sak kan sägas om Duet Game, som går ut på att du ska ta dig förbi olika hinder genom att rotera två prickar, en röd och en blå, utan att träffa hindren som kommer mot dig.


Impossible Road

Går ut på att man med en boll ska hålla sig på en smal bana utan att ramla av, men har precis som Flappy Bird enkla kontroller och är lätt att lära sig. Och precis som Flappy Bird kommer det göra dig skitarg eftersom du inte kommer komma särskilt långt alls under dina första försök.

Super Hexagon

Desto längre du tar dig i Super Hexagon, desto svårare blir det. Du är en liten prick i mitten av en hexagon (en sexkantig form), som ska rotera runt för att undvika tjocka linjer som kommer mot dig.


Enviro bear

Flappy Bird var en vattendelare. Antingen var du helt uppslukad av att nå längre med den lilla fågeln, eller så kunde du inte alls förstå grejen med det simpla spelet. Precis så är det med Enviro Bear där du är en björn som kör bil och ska fånga fiskar som landar på vindrutan. När du sedan blivit fet nog för vintern kör du in i närmsta grotta för lite välbehövlig vintervila.


/
App
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!