Linn hoppas på att fler kommer att engagera sig.
1 av 2
Linn hoppas på att fler kommer att engagera sig. - Foto: Linn Larsson
Linn Larsson.
2 av 2
Linn Larsson. - Foto: Linn Larsson

Linn uppmanar alla att skriva till sitt 14-åriga jag

Många vuxna vet att det blev bättre. Men för många 14-åringar ser framtiden bara mörk ut. Gör dem en tjänst och skriv till ditt 14-åriga jag.


Skriv till ditt 14-åriga jag

Efter höslovet ska Linn börja samla in alla budskap. 

Skriv om ditt 14-åriga jag här

Många  av oss vet att 14 inte är den lättaste åldern. Nu vill Linn Larsson att alla vuxna ska lämna meddelanden till Sveriges 14-åringar.  

– Jag vill att vi ska uppmuntra dem och att de ska få goda råd på vägen, säger Linn till Nyheter24.

Det är redan flera som har skrivit. Bland annat skriver folk att man ska stå upp för sig själv. 

– Många skriver för att de själva vill göra upp med sitt 14-åriga jag. 




Viktigt för 14-åringarna

Hon tror att det det är viktigt att göra det här för 14-åringarna. 

– Jag vill visa att vi är många som bryr oss och som hör ungdomarna. Hur många vi är som vill dela med oss av svaren på de kluringar vi stött på i livet. Och jag vill försöka få de att förstå att det ligger mycket kärlek bakom uppmaningarna vi ger dem. 

Tanken är att 14-åringarna sedan ska få skriva ett brev till sitt äldre jag och svara till dem som delat med sig av sina råd. 

– De här 14-åringarna har också många bra perspektiv som man inte har med sig som vuxen. 

Pappan kapade bloggen

Linns pappa har tidigare gjort en liknande grej för henne. Han kapade henne blogg när hon var 20 år. Hon möttes då av kommentarer från äldre personer som delade med sig av sina erfarenheter och tankar.

– Jag uppskattade det jättemycket, säger hon.

Vad skulle du säga till ditt 14-åriga jag?

– Fortsätt vara en bra kompis och snäll mot andra personer. De har mycket att lära dig. Se upp till de vuxna och äldre, de kommer ta dig framåt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malmö: Polisen rapporterar om misshandel

Något lägre vinst för Tele2

Mobiloperatören Tele2 redovisar ett rörelseresultat på 1 250 miljoner kronor för det första kvartalet 2024. Det kan jämföras med vinsten på 1 264 miljoner kronor motsvarande period föregående år.

Swedbank ser räntesänkningar från maj

Efter en tålmodig väntan börjar Riksbanken sänka styrräntan i maj. Från sommaren ses en gradvis återhämtning av ekonomin, skriver Swedbank i sin konjunkturrapport.

Minskad orderingång för ABB

Den svensk-schweiziska automationskoncernen ABB redovisar ett rörelseresultat på 1 217 miljoner dollar för det första kvartalet 2024.

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Ett vulkanutbrott i Indonesiens norra övärld har fått myndigheter att utfärda en tsunamivarning, evakuera byar och stänga en internationell flygplats.

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Israel uppges vid flera tillfällen de senaste dagarna ha förberett att sjösätta attacker som svar på Irans storskaliga anfall förra helgen. Men av olika skäl har man valt att inte gå vidare med planerna, enligt källuppgifter i flera amerikanska och israeliska medier.