- Foto: Daniella Boström/Facebook

Hon svimmade av på en fullsatt tunnelbana – efterlyser den enda som hjälpte henne

På den fullsatta tunnelbanan var det bara en enda person som tog sig tid att hjälpa Daniella när hon svimmade och slog sig riktigt illa. Nu vill hon hitta hjälten.


Är du hjälten?

Här kan du höra av dig om du är hjälten eller vet något: Daniellalarsson@live.se

Daniella Boström efterlyser en kille som var den enda som hjälpte henne när hon svimmade av på tunnelbanan under rusningstrafik och såg till att ambulansen kom.

– Jag vill tacka honom för att han tog sig tid att hjälpa mig. Han var den enda av alla personer som fanns där som gjorde det.

Slog sig hårt

Det var i onsdags när hon var på väg med tunnelbanan till jobbet som hon kände sig illamående. Det sista hon minns är att hon tog upp sin dricka – sen vaknade hon upp cirka tio minuter senare. 

– Killen hade lyft upp mig på en av stolarna.

Han hjälpte Daniella av tunnelbanan och ringde ambulansen. Han berättade för henne att hon slagit sig i ansiktet och huvudet, vilket förklarade smärtan hon kände. 

– Jag minns själv ingenting. 

Söker efter hjälten

Han satt och väntade med henne och såg till att hon kom i väg med ambulansen. Nu har hon skrivit ett inlägg på Facebook för att få tag på sin hjälte. 

– Jag tror att han hade blå kappa och bruna skor på sig. Och att han var mellan 24 till 30 år. 

Daniella har fortfarande ont efter fallet. Men hon är glad över att han var på plats och att han, till skillnad från de andra, fanns där för henne. 

– När det väl händer någonting så borde folk se till att hjälpa andra, som han gjorde. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Huawei dubblerade sin vinst

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

1 timme sedan
Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.