Skit också...
1 av 6
Skit också... - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Nu kommer vintern tillbaka.
2 av 6
Nu kommer vintern tillbaka. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX / TT
3 av 6
- Foto: Ap / TT
4 av 6
- Foto: Ap / TT
5 av 6
- Foto: Ap / TT
6 av 6
- Foto: AP /TT

Hej 1,5 decimeter blötsnö – här kommer vintern tillbaka

Åh nej!


Går du runt och njuter av våren? Snart kan det vara slut med det! Enligt Johan Groth, meteorolog hos Storm, så kommer det komma cirka 1,5 decimeter blötsnö i Västsverige under natten till torsdag, skriver Expressen.

– Det är tveksamt om det blir någon snö i Göteborg men norr om Göteborg - från Kungälv i Bohuslän och uppåt Dalsand och den norra delen av Västergötland omkring Vänern ser det ut att svepa in en hel del snö.

Bildkälla

Men bryt inte ihop – det vänder snarare än du tror. Redan till helgen kommer temperaturen ligga på fem till sex grader. Men då kommer det att vara regndroppar som faller på folks huvuden i Västsverige i stället.

Vinterns sista och tuffaste attacker

Och som vi alla vet, så är det rätt vanligt med en vårig baksmälla. Och precis som bakfyllor är vissa värre än andra.

– Bakslag kan komma långt in i april med det här är nog en av vinterns sista och tuffaste attacker, säger Johan Groth till Expressen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha tillbaka vintern?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.